OneChip Hectopat Katılım 23 Şubat 2022 Mesajlar 439 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ekim 2024 #1 Ayın 23'ün de Game Pass aldım. Fakat bitme tarihi Kasım'ın 16'sı. Yanlış değilsem 21-22 gün falan yapıyor. Neden böyle oluyor bir bilgisi olan var mı? Şimdiden teşekkürler.
Ayın 23'ün de Game Pass aldım. Fakat bitme tarihi Kasım'ın 16'sı. Yanlış değilsem 21-22 gün falan yapıyor. Neden böyle oluyor bir bilgisi olan var mı? Şimdiden teşekkürler.
Utkuu11111 Hectopat Katılım 23 Aralık 2020 Mesajlar 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ekim 2024 #2 Kanka o ödeme tarihine yakın zaman dilimi anlamındadır. Yani sıkıntı yok bende de öyle 2 senedir kullanıyorum. Hep böyle oluyordu. Hayırlı geceler
Kanka o ödeme tarihine yakın zaman dilimi anlamındadır. Yani sıkıntı yok bende de öyle 2 senedir kullanıyorum. Hep böyle oluyordu. Hayırlı geceler
lwoins Decapat Katılım 15 Eylül 2022 Mesajlar 534 Çözümler 4 Yer Krasnodar, Rusya Fed. 28 Ekim 2024 #3 Hocam o ayın 16'sında parayı çekeceğim demek. Ücretinizi çekemez ise aboneliğinizi ayın 24'ünde sonlandırır.
Hocam o ayın 16'sında parayı çekeceğim demek. Ücretinizi çekemez ise aboneliğinizi ayın 24'ünde sonlandırır.
OneChip Hectopat Katılım 23 Şubat 2022 Mesajlar 439 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ekim 2024 #4 lwoins dedi: Hocam o ayın 16'sında parayı çekeceğim demek. Ücretinizi çekemez ise aboneliğinizi ayın 24'ünde sonlandırır. Genişletmek için tıkla... Anladım teşekkürler. Sona erme tarihi deyince yanlış anladım bir an. Utkuu11111 dedi: Kanka o ödeme tarihine yakın zaman dilimi anlamındadır. Yani sıkıntı yok bende de öyle 2 senedir kullanıyorum. Hep böyle oluyordu. Hayırlı geceler Genişletmek için tıkla... Anladım hocam teşekkürler. Hayirli geceler.
lwoins dedi: Hocam o ayın 16'sında parayı çekeceğim demek. Ücretinizi çekemez ise aboneliğinizi ayın 24'ünde sonlandırır. Genişletmek için tıkla... Anladım teşekkürler. Sona erme tarihi deyince yanlış anladım bir an. Utkuu11111 dedi: Kanka o ödeme tarihine yakın zaman dilimi anlamındadır. Yani sıkıntı yok bende de öyle 2 senedir kullanıyorum. Hep böyle oluyordu. Hayırlı geceler Genişletmek için tıkla... Anladım hocam teşekkürler. Hayirli geceler.
lwoins Decapat Katılım 15 Eylül 2022 Mesajlar 534 Çözümler 4 Yer Krasnodar, Rusya Fed. 28 Ekim 2024 #5 OneChip dedi: Anladım teşekkürler. Sona erme tarihi deyince yanlış anladım bir an. Genişletmek için tıkla... Xbox'ın türkçesi biraz kırık hocam. İyi sosyaller.
OneChip dedi: Anladım teşekkürler. Sona erme tarihi deyince yanlış anladım bir an. Genişletmek için tıkla... Xbox'ın türkçesi biraz kırık hocam. İyi sosyaller.