M3HM3TY Hectopat Katılım 15 Mayıs 2022 Mesajlar 6.617 Çözümler 18 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Kasım 2023 #21 zody_0 dedi: Ben kendi arkadaşlarıma'da sordum onlar olduğunu ve kullandıklarını söylediler. Bazı kesimlere gelmemiş galiba. Genişletmek için tıkla... Tam lazım olduğu zamanda gelmez, benim şansım işte. Şaşırmadım hiç.
zody_0 dedi: Ben kendi arkadaşlarıma'da sordum onlar olduğunu ve kullandıklarını söylediler. Bazı kesimlere gelmemiş galiba. Genişletmek için tıkla... Tam lazım olduğu zamanda gelmez, benim şansım işte. Şaşırmadım hiç.
ktasliel Kilopat Katılım 4 Ekim 2016 Mesajlar 21 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Mart 2024 #22 Bu hala çalışıyor mu :? Benim bildiğim 2023 Temmuz / Ağustos sürecinde Aile hesabı iptal edilmişti. Xbox Support support.xbox.com bu şekilde satışlar devam ediyor mu, Halen kullananlar var mı :? Varsa nereden aldılar Son düzenleme: 14 Mart 2024
Bu hala çalışıyor mu :? Benim bildiğim 2023 Temmuz / Ağustos sürecinde Aile hesabı iptal edilmişti. Xbox Support support.xbox.com bu şekilde satışlar devam ediyor mu, Halen kullananlar var mı :? Varsa nereden aldılar
E efepasa1 Picopat Katılım 13 Ağustos 2024 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Eylül 2024 #23 Eminz1 dedi: Kod olarak aldım şartları yeni hesap ve hiç kullanılmamış kart https://www.gamesatis.com/microsoft-hesap-satisi/3-aylik-pc-gamepass-kod-garanti-564033 Genişletmek için tıkla... Bir sorun yaşadınız mı ona göre alacağımda.
Eminz1 dedi: Kod olarak aldım şartları yeni hesap ve hiç kullanılmamış kart https://www.gamesatis.com/microsoft-hesap-satisi/3-aylik-pc-gamepass-kod-garanti-564033 Genişletmek için tıkla... Bir sorun yaşadınız mı ona göre alacağımda.
balkann Hectopat Katılım 28 Haziran 2022 Mesajlar 3.285 Makaleler 1 Çözümler 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Eylül 2024 #24 efepasa1 dedi: Bir sorun yaşadınız mı ona göre alacağımda. Genişletmek için tıkla... Satılık: Xbox Game Pass 25TL! Discord ekledim. www.technopat.net
efepasa1 dedi: Bir sorun yaşadınız mı ona göre alacağımda. Genişletmek için tıkla... Satılık: Xbox Game Pass 25TL! Discord ekledim. www.technopat.net