nefti Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Ağustos 2017 Mesajlar 1.766 Makaleler 4 Çözümler 23 4 Eylül 2024 #1 1 aylık Game Pass afişte 5,90₺ gözüküyor. Tıkladığımda normal fiyatlandırma var. Sizde de böyle mi?
CyHan_Atalay Decipat Katılım 18 Nisan 2024 Mesajlar 1.831 Çözümler 12 Yer Türkiye, Eskişehir Daha fazla Sistem Özellikleri Anakart: ASUS PRIME H610M-K D4 Ekran Kartı: ASUS RTX 2060 İşlemci: Intel i5 12400f Ram: 16GB (8X2) Corsair Depolama Birimi/Birimleri: 500GB Adata Legend 700 ve WD 1,5TB Harici HDD Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 4 Eylül 2024 #2 Herkeste öyle. O ilk kez abone olanlar içindir. Daha önceden abone olduysa o fiyat senin için geçerlide olmaz zaten
Herkeste öyle. O ilk kez abone olanlar içindir. Daha önceden abone olduysa o fiyat senin için geçerlide olmaz zaten
nefti Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Ağustos 2017 Mesajlar 1.766 Makaleler 4 Çözümler 23 4 Eylül 2024 #3 CyHan_Atalay dedi: Herkeste öyle. O ilk kez abone olanlar içindir. Daha önceden abone olduysa o fiyat senin için geçerli de olmaz zaten. Genişletmek için tıkla... Bu kampanyanın devam ettiğini bilmiyordum. Eğer devam ediyorsa daha önce abone olmayanlar için iyi fırsat.
CyHan_Atalay dedi: Herkeste öyle. O ilk kez abone olanlar içindir. Daha önceden abone olduysa o fiyat senin için geçerli de olmaz zaten. Genişletmek için tıkla... Bu kampanyanın devam ettiğini bilmiyordum. Eğer devam ediyorsa daha önce abone olmayanlar için iyi fırsat.
Andy deufresne Hectopat Katılım 24 Mayıs 2023 Mesajlar 6.050 Çözümler 40 Yer New York 4 Eylül 2024 #4 Hatalı sanırım bende 209 TL yazıyor.
CyHan_Atalay Decipat Katılım 18 Nisan 2024 Mesajlar 1.831 Çözümler 12 Yer Türkiye, Eskişehir Daha fazla Sistem Özellikleri Anakart: ASUS PRIME H610M-K D4 Ekran Kartı: ASUS RTX 2060 İşlemci: Intel i5 12400f Ram: 16GB (8X2) Corsair Depolama Birimi/Birimleri: 500GB Adata Legend 700 ve WD 1,5TB Harici HDD Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 4 Eylül 2024 #5 nefti dedi: Bu kampanyanın devam ettiğini bilmiyordum. Eğer devam ediyorsa daha önce abone olmayanlar için iyi fırsat. Genişletmek için tıkla... Kısmen iyi bir fırsat. Çünkü 1 ayda ne kadar oyunları fazla oynayabileceksin orası da var. 1 ay değil de 3 ay olsa diğer abone sistemi ile çalışan uygulamalar gibi hem aceleyle oynamazsın ve daha fazla oyun öğrenip elersin
nefti dedi: Bu kampanyanın devam ettiğini bilmiyordum. Eğer devam ediyorsa daha önce abone olmayanlar için iyi fırsat. Genişletmek için tıkla... Kısmen iyi bir fırsat. Çünkü 1 ayda ne kadar oyunları fazla oynayabileceksin orası da var. 1 ay değil de 3 ay olsa diğer abone sistemi ile çalışan uygulamalar gibi hem aceleyle oynamazsın ve daha fazla oyun öğrenip elersin