Game Pass üyeliği iadesi nasıl yapılır?

Game_monster

Hectopat
Daha fazla  
Bir kere Game Pass almıştım, iptal etmeyi unuttum ve yeniden para çekti. İade işlemlerini nasıl yapabilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bir kere Game Pass almıştım, iptal etmeyi unuttum ve yeniden para çekti. İade işlemlerini nasıl yapabilirim?
Microsoft'un sitesinde abonelikler kısmında iptal et gibi bir şey var paranın tamamını vermiyor 150-140₺ fln verir.

Microsoft'un sitesinde abonelikler kısmında iptal et gibi bir şey var paranın tamamını vermiyor 150-140₺ falan verir.

Merhaba, geç cevap verdiğim için üzgünüm soru işareti koymamışım ondan dolayı ceza aldım. İptal et kısmına tıkladığımda iade gelecek diye bir şey belirtilmiyor bir de bazıları orada sana 2 seçenek sunması lazım demişler ama bende öyle bir şey çıkmadı emin olamadım direkt tıklasam iade gelir mi?

Aynı sorunu yaşayıp sonuç arayanlar için yazıyorum. Benden parayı dün çekmişlerdi, ellerine ulaşmamış ondan dolayı iade seçeneği çıkmamış ilk önce sipariş geçmişinden ödemenin tamamlanıp tamamlanmadığına bakın tamamlandıysa iptal edin, seçenek çıkıyor iade edeceği miktarıda yazıyor.

Ben iptal et dedim ve iade geldi.

Bana 2 seçenek sunduğunu da hatırlamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…