L lexoqe Megapat Zamanın Tanığı Katılım 10 Mayıs 2017 Mesajlar 1.854 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Aralık 2022 #1 03.12.2022 gününde üyelik almıştım. 1 gün sonra iptal edip iade istedim. Ama halen iade edilmedi ve üyeliğim de aktif değil.
03.12.2022 gününde üyelik almıştım. 1 gün sonra iptal edip iade istedim. Ama halen iade edilmedi ve üyeliğim de aktif değil.
PunishmentGazi Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Mayıs 2017 Mesajlar 1.065 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Aralık 2022 #2 Müşteri temsilcisine ulaştınız mı?
Mahmutxd35 Decapat Katılım 21 Aralık 2022 Mesajlar 160 22 Aralık 2022 #3 İade işlemlerini kaldırmamışlar mıydı? Ben öyle hatırlıyorum.
L lexoqe Megapat Zamanın Tanığı Katılım 10 Mayıs 2017 Mesajlar 1.854 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Aralık 2022 #4 PunishmentGazi dedi: Müşteri temsilcisine ulaştınız mı? Genişletmek için tıkla... Müşteri temsilcisine ulaşamıyorum. Tam olarak nereden gireceğimi bulamadım. Mahmutxd35 dedi: İade işlemlerini kaldırmamışlar mıydı? Ben öyle hatırlıyorum. Genişletmek için tıkla... Eğer kaldırmışlarsa neden üyeliğimi aylık aboneliğini iptal ettiler ki ?
PunishmentGazi dedi: Müşteri temsilcisine ulaştınız mı? Genişletmek için tıkla... Müşteri temsilcisine ulaşamıyorum. Tam olarak nereden gireceğimi bulamadım. Mahmutxd35 dedi: İade işlemlerini kaldırmamışlar mıydı? Ben öyle hatırlıyorum. Genişletmek için tıkla... Eğer kaldırmışlarsa neden üyeliğimi aylık aboneliğini iptal ettiler ki ?
PunishmentGazi Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Mayıs 2017 Mesajlar 1.065 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Aralık 2022 #5 lexoqe dedi: Müşteri temsilcisine ulaşamıyorum. Tam olarak nereden gireceğimi bulamadım. Eğer kaldırmışlarsa neden üyeliğimi aylık aboneliğini iptal ettiler ki ? Genişletmek için tıkla... Bu adresten bakabilir misiniz?
lexoqe dedi: Müşteri temsilcisine ulaşamıyorum. Tam olarak nereden gireceğimi bulamadım. Eğer kaldırmışlarsa neden üyeliğimi aylık aboneliğini iptal ettiler ki ? Genişletmek için tıkla... Bu adresten bakabilir misiniz?
L lexoqe Megapat Zamanın Tanığı Katılım 10 Mayıs 2017 Mesajlar 1.854 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Aralık 2022 #6 PunishmentGazi dedi: Bu adresten bakabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Bu sayfaya girebiliyorum ama iade durumunda ve geçmiş üyeliklerim gözükmüyor. İade ettikten sonra bir yerden edindiğim bir kod kullandım. Sadece o gözüküyor. Şu an maillerden baktığımda iade edildi diyor ama geri ödeme olmamış. Dosya Ekleri 38638336-242E-4491-AED7-82E5ABB585CA.jpeg 170,2 KB · Görüntüleme: 28
PunishmentGazi dedi: Bu adresten bakabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Bu sayfaya girebiliyorum ama iade durumunda ve geçmiş üyeliklerim gözükmüyor. İade ettikten sonra bir yerden edindiğim bir kod kullandım. Sadece o gözüküyor. Şu an maillerden baktığımda iade edildi diyor ama geri ödeme olmamış.
PunishmentGazi Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Mayıs 2017 Mesajlar 1.065 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Aralık 2022 #7 lexoqe dedi: Bu sayfaya girebiliyorum ama iade durumunda ve geçmiş üyeliklerim gözükmüyor. İade ettikten sonra bir yerden edindiğim bir kod kullandım. Sadece o gözüküyor. Şu an maillerden baktığımda iade edildi diyor ama geri ödeme olmamış. Genişletmek için tıkla... Bahsettiğim adreste müşteri temsilcisi numarası var, arayın diye attım.
lexoqe dedi: Bu sayfaya girebiliyorum ama iade durumunda ve geçmiş üyeliklerim gözükmüyor. İade ettikten sonra bir yerden edindiğim bir kod kullandım. Sadece o gözüküyor. Şu an maillerden baktığımda iade edildi diyor ama geri ödeme olmamış. Genişletmek için tıkla... Bahsettiğim adreste müşteri temsilcisi numarası var, arayın diye attım.
L lexoqe Megapat Zamanın Tanığı Katılım 10 Mayıs 2017 Mesajlar 1.854 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Aralık 2022 #8 PunishmentGazi dedi: Bahsettiğim adreste müşteri temsilcisi numarası var, arayın diye attım. Genişletmek için tıkla... Arayamıyorum, ne numara gözüküyor ne de izin veriyor numarayı görmeme.
PunishmentGazi dedi: Bahsettiğim adreste müşteri temsilcisi numarası var, arayın diye attım. Genişletmek için tıkla... Arayamıyorum, ne numara gözüküyor ne de izin veriyor numarayı görmeme.
PunishmentGazi Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Mayıs 2017 Mesajlar 1.065 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Aralık 2022 #9 Tamam Google'layın aynı şekilde, şu numara çıktı. 0850 390 27 77
L lexoqe Megapat Zamanın Tanığı Katılım 10 Mayıs 2017 Mesajlar 1.854 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Aralık 2022 #10 PunishmentGazi dedi: Tamam Google'layın aynı şekilde, şu numara çıktı. 0850 390 27 77 Genişletmek için tıkla... Şu an görüştüm kendileriyle. İade ile ilgili bir araştırma açtı. Muhtemelen bir yerlerde takılmıştır para. Teşekkür ederim.
PunishmentGazi dedi: Tamam Google'layın aynı şekilde, şu numara çıktı. 0850 390 27 77 Genişletmek için tıkla... Şu an görüştüm kendileriyle. İade ile ilgili bir araştırma açtı. Muhtemelen bir yerlerde takılmıştır para. Teşekkür ederim.