R RonPel Hectopat Katılım 11 Mayıs 2023 Mesajlar 1.384 Çözümler 2 Pazar 14:03 #1 Kredi kartım ile beraber game Pass üyeliği almaya çalışıyorum fakat bu hata ile karşılaşıyorum. Ne yapabilirim? Dosya Ekleri 1762081381813.png 92 KB · Görüntüleme: 13
Kredi kartım ile beraber game Pass üyeliği almaya çalışıyorum fakat bu hata ile karşılaşıyorum. Ne yapabilirim?
Efresh01 Hectopat Katılım 21 Eylül 2023 Mesajlar 1.048 Çözümler 9 Daha fazla Sistem Özellikleri EKRAN KARTI RTX 4090 Tİ 24GB İşlemci Intel(R) Core(TM) İ912900KF CPU @ 4.20GH 32,0 GB RAM Cinsiyet Erkek Pazar 14:14 #2 RonPel dedi: Kredi kartım ile beraber game Pass üyeliği almaya çalışıyorum fakat bu hata ile karşılaşıyorum. Ne yapabilirim? Genişletmek için tıkla... Xbox: PC Game Pass üyeliği satın alınamıyor Kredi kartım ile beraber Game Pass üyeliği almaya çalışıyorum fakat bu hata ile karşılaşıyorum. Ne yapabilirim? www.technopat.net Efresh01 dedi: Xbox: PC Game Pass üyeliği satın alınamıyor Kredi kartım ile beraber Game Pass üyeliği almaya çalışıyorum fakat bu hata ile karşılaşıyorum. Ne yapabilirim? www.technopat.net Genişletmek için tıkla... "Ad soyad kısmını tamamı büyük harflerle olacak şekilde doldurun." bir arkadaş böyle demiş konuda.
RonPel dedi: Kredi kartım ile beraber game Pass üyeliği almaya çalışıyorum fakat bu hata ile karşılaşıyorum. Ne yapabilirim? Genişletmek için tıkla... Xbox: PC Game Pass üyeliği satın alınamıyor Kredi kartım ile beraber Game Pass üyeliği almaya çalışıyorum fakat bu hata ile karşılaşıyorum. Ne yapabilirim? www.technopat.net Efresh01 dedi: Xbox: PC Game Pass üyeliği satın alınamıyor Kredi kartım ile beraber Game Pass üyeliği almaya çalışıyorum fakat bu hata ile karşılaşıyorum. Ne yapabilirim? www.technopat.net Genişletmek için tıkla... "Ad soyad kısmını tamamı büyük harflerle olacak şekilde doldurun." bir arkadaş böyle demiş konuda.
R RonPel Hectopat Katılım 11 Mayıs 2023 Mesajlar 1.384 Çözümler 2 Pazar 14:24 #3 Efresh01 dedi: Xbox: PC Game Pass üyeliği satın alınamıyor Kredi kartım ile beraber Game Pass üyeliği almaya çalışıyorum fakat bu hata ile karşılaşıyorum. Ne yapabilirim? www.technopat.net "Ad soyad kısmını tamamı büyük harflerle olacak şekilde doldurun." bir arkadaş böyle demiş konuda. Genişletmek için tıkla... Denedim olmadı.
Efresh01 dedi: Xbox: PC Game Pass üyeliği satın alınamıyor Kredi kartım ile beraber Game Pass üyeliği almaya çalışıyorum fakat bu hata ile karşılaşıyorum. Ne yapabilirim? www.technopat.net "Ad soyad kısmını tamamı büyük harflerle olacak şekilde doldurun." bir arkadaş böyle demiş konuda. Genişletmek için tıkla... Denedim olmadı.