C Citric Decapat Katılım 22 Haziran 2023 Mesajlar 20 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ekim 2023 #1 Game Pass üyeliyiğini yanlışlıkla satın aldım ama aboneliğimi iptal etmeme rağmen param gelmedi. Bir süre sonra gelir mi yoksa param boşa mı gitti? Son düzenleyen: Moderatör: 1 Ekim 2023
Game Pass üyeliyiğini yanlışlıkla satın aldım ama aboneliğimi iptal etmeme rağmen param gelmedi. Bir süre sonra gelir mi yoksa param boşa mı gitti?
M3HM3TY Hectopat Katılım 15 Mayıs 2022 Mesajlar 6.617 Çözümler 18 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ekim 2023 #2 Citric dedi: Game Pass üyeliyiğini yanlışlıkla satın aldım ama aboneliğimi iptal etmeme rağmen param gelmedi. Bir süre sonra gelir mi yoksa param boşa mı gitti? Genişletmek için tıkla... Para anında gelmez. Artı 0 Eksi
Citric dedi: Game Pass üyeliyiğini yanlışlıkla satın aldım ama aboneliğimi iptal etmeme rağmen param gelmedi. Bir süre sonra gelir mi yoksa param boşa mı gitti? Genişletmek için tıkla... Para anında gelmez.
Hagu Hectopat Katılım 19 Eylül 2022 Mesajlar 3.458 Çözümler 42 1 Ekim 2023 #3 Aboneligi iptal etmek iade ettigin anlamina gelmiyor destek ile konus veya kendin iade talabi falan olustur. Aboneligi iptal etmen bir sonraki ay para cekilmeyecek demek. Artı 0 Eksi
Aboneligi iptal etmek iade ettigin anlamina gelmiyor destek ile konus veya kendin iade talabi falan olustur. Aboneligi iptal etmen bir sonraki ay para cekilmeyecek demek.