Galiba xbox hesabınla ubisoft hesabın eşleşememiş yeni bir ubisoft hesabı oluşturup deneyebilir misin?Merhaba, Xbox Game Pass aldım, Far Cry 6 yüklemek istiyorum, yükleye bastığımda Ubisoft Connect'e atıyor ve bu hatayı alıyorum.
Eki Görüntüle 2302953
Ne yapabilirim?
Galiba Xbox hesabınla Ubisoft hesabın eşleşememiş yeni bir Ubisoft hesabı oluşturup deneyebilir misin?
önce uyarıyı onaylamanız gerekiyor hocam, yani accept tuşuna basın.Deneyeyim hocam.
Önce uyarıyı onaylamanız gerekiyor hocam, yani accept tuşuna basın.
Direkt hesap değiştirerek deneyin o zaman, bir şey kaybetmeyiz zaten.Hocam basınca geliyor zaten, bastıkca geliyor.
Direkt hesap değiştirerek deneyin o zaman, bir şey kaybetmeyiz zaten.
Hocam bence ubisoft hesabından çıkıp xbox üzerinden far cry 6yı açın eğer karşınıza hesap açma ekranı çıkarsa kayıt ol tuşunu orada seçin. Eğer yine diğer hesabınıza atarsa o hesaptan çıkıp yine kayıt olmayı deneyin. (sorun çözülürse buraya da yazın hocam merak ettim).Deniyorum hocam, tamamdır.
Hocam bence Ubisoft hesabından çıkıp Xbox üzerinden Far Cry 6'yı açın eğer karşınıza hesap açma ekranı çıkarsa kayıt ol tuşunu orada seçin. Eğer yine diğer hesabınıza atarsa o hesaptan çıkıp yine kaydolmayı deneyin.
yüklemeyi seçin hocam o hesaptan çıkın, yeni bir hesap açıp ona girmeyi deneyin (doğru anladıysam böyle bir denemek lazım).Hocam yüklemiyorum, Ubisoft'dan indiriyor yükle deyince.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.