Game Pass üzerinden Metro Exodus inmiyor

Şu anda indiremezsiniz malesef. GamePass ülkemiz için çıkmadı. Bu yüzden indiremiyorsunuz.
Hikaye onlar. Ben Imperator Rome indirdim Game Pass'den.
Hesapta 12₺ var, 6₺'lik işlemi ücret yetersizliğinden yapılamadı diyor çok değişik.
Tuhafmış. Benden tam 6 çekti.
Tam olarak değil. Game Pass for PC için ücretsiz. PC için Game Pass şu an tamamen erişime sunulmadığı için sadece Ultimate versiyonuyla alınabiliyor.

Tam olarak değil. Game Pass for PC için ücretsiz. PC için Game Pass şu an tamamen erişime sunulmadığı için sadece Ultimate versiyonuyla alınabiliyor.
Cevabını anlamadım. Metro Exodus için Game Pass Ultimate gerekli değil mi?

Elimde normal Game Pass var, Metro Exodus indirmeye çalıştığım zaman bu hatayı alıyorum sanırım Xbox istiyor ama oyun PC'de de oynanabilir diye biliyorum. 1903 kullanıyorum.

Eki Görüntüle 406408

Şöyle açıklıyım Game Pass Xbox ile Game Pass PC birbirinden farklı. Xbox Game Pass’e dahil oyunların çoğu PC'de yok. Metro Exodus'da aynı şekilde PC için mevcut değil sadexe Xbox için Game Pass'te. Microsoft'un Xbox sitesinden girip Gamepass oyunlarının genel listesinin olduğu sayfaya girin. Altında hem konsol hem PC amblemi olan oyunlar olarak gözüküyorlar orada. Exodus ilk sayfada sadece Xbox için olduğu gözüküyor

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…