S sakal5323 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 21 Nisan 2020 Mesajlar 1.040 Çözümler 8 23 Temmuz 2021 #1 Game Pass alacağım da örneğin GTA 5 yükledim Online kısmına girebiliyor muyum yoksa sadece offline olarak mı oynuyorum.
Game Pass alacağım da örneğin GTA 5 yükledim Online kısmına girebiliyor muyum yoksa sadece offline olarak mı oynuyorum.
Çözüm HalePlace 23 Temmuz 2021 sakal5323 dedi: Game Pass alacağım da örneğin GTA 5 yükledim Online kısmına girebiliyor muyum yoksa sadece offline olarak mı oynuyorum. Genişletmek için tıkla... Bilgisayardan alacaksanız normal sürümü ile Online oynayabilirsiniz. Ama Xbox'a alacaksanız Ultimate üyeliği almanız lazım Online girebilmek için.
sakal5323 dedi: Game Pass alacağım da örneğin GTA 5 yükledim Online kısmına girebiliyor muyum yoksa sadece offline olarak mı oynuyorum. Genişletmek için tıkla... Bilgisayardan alacaksanız normal sürümü ile Online oynayabilirsiniz. Ama Xbox'a alacaksanız Ultimate üyeliği almanız lazım Online girebilmek için.
honigstein Megapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 2 Eylül 2015 Mesajlar 1.697 Çözümler 5 23 Temmuz 2021 #11 sakal5323 dedi: Game Pass alacağım da örneğin GTA 5 yükledim Online kısmına girebiliyor muyum yoksa sadece offline olarak mı oynuyorum. Genişletmek için tıkla... Baştan uyarayım; GTA, PC Game Pass'inde yok. Sadece konsolda var. Artı 0 Eksi
sakal5323 dedi: Game Pass alacağım da örneğin GTA 5 yükledim Online kısmına girebiliyor muyum yoksa sadece offline olarak mı oynuyorum. Genişletmek için tıkla... Baştan uyarayım; GTA, PC Game Pass'inde yok. Sadece konsolda var.
KS KS S sakal5323 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 21 Nisan 2020 Mesajlar 1.040 Çözümler 8 23 Temmuz 2021 #12 honigstein dedi: Baştan uyarayım; GTA, PC Game Pass'inde yok. Sadece konsolda var. Genişletmek için tıkla... Zaten Xbox One S de alacağım. Artı 0 Eksi
honigstein dedi: Baştan uyarayım; GTA, PC Game Pass'inde yok. Sadece konsolda var. Genişletmek için tıkla... Zaten Xbox One S de alacağım.