M merttx06x Decapat Katılım 11 Kasım 2022 Mesajlar 21 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ağustos 2025 #1 Xbox Game Pass Ultimate üyeliğim var ancak Ubisoft oyunlarını indiremiyorum. Ubisoft hesabımla Xbox hesabımı bağladım ancak yine de olmadı. Dosya Ekleri Ekran görüntüsü 2025-08-24 002358.png 714,4 KB · Görüntüleme: 23 Son düzenleyen: Moderatör: 24 Ağustos 2025
Xbox Game Pass Ultimate üyeliğim var ancak Ubisoft oyunlarını indiremiyorum. Ubisoft hesabımla Xbox hesabımı bağladım ancak yine de olmadı.
utkucetina Centipat Katılım 31 Temmuz 2024 Mesajlar 106 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ağustos 2025 #2 merttx06x dedi: Xbox Game Pass Ultimate üyeliğim var ancak Ubisoft oyunlarını indiremiyorum. Ubisoft hesabımla Xbox hesabımı bağladım ancak yine de olmadı. Genişletmek için tıkla... Selamlar Bende buna benzer bir sorun yaşamıştım ubisoft connect’ten çık, xbox’tan da çık, sonra tekrar bağla xbox uygulamasını kapatıp aç, bazen cache temizlenince oyun görünür xbox hesabınla giriş yaptıktan sonra ubisoft connect üzerinden oyun kütüphaneni kontrol et, oradan indir
merttx06x dedi: Xbox Game Pass Ultimate üyeliğim var ancak Ubisoft oyunlarını indiremiyorum. Ubisoft hesabımla Xbox hesabımı bağladım ancak yine de olmadı. Genişletmek için tıkla... Selamlar Bende buna benzer bir sorun yaşamıştım ubisoft connect’ten çık, xbox’tan da çık, sonra tekrar bağla xbox uygulamasını kapatıp aç, bazen cache temizlenince oyun görünür xbox hesabınla giriş yaptıktan sonra ubisoft connect üzerinden oyun kütüphaneni kontrol et, oradan indir
M merttx06x Decapat Katılım 11 Kasım 2022 Mesajlar 21 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ağustos 2025 #3 Dediklerinizi aynen yaptım programları silip yeniden bile yükledim olmadı.
utkucetina Centipat Katılım 31 Temmuz 2024 Mesajlar 106 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ağustos 2025 #4 merttx06x dedi: Dediklerinizi aynen yaptım programları silip yeniden bile yükledim olmadı. Genişletmek için tıkla... Anladım belki sorun büyük ihtimal sorun bölge veya hesap uyumsuzluğundadır. xbox ve ubisoft hesabının aynı bölgeye kayıtlı olduğundan emin ol
merttx06x dedi: Dediklerinizi aynen yaptım programları silip yeniden bile yükledim olmadı. Genişletmek için tıkla... Anladım belki sorun büyük ihtimal sorun bölge veya hesap uyumsuzluğundadır. xbox ve ubisoft hesabının aynı bölgeye kayıtlı olduğundan emin ol