archeaux Hectopat Katılım 27 Mayıs 2022 Mesajlar 165 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Nisan 2024 #1 Game Pass Ultimate indirdim fakat bilgisayar üzerinden Diablo indirilmiyor hala, önce konsola sonra mı PC'ye geliyor? Son düzenleyen: Moderatör: 7 Nisan 2024
Game Pass Ultimate indirdim fakat bilgisayar üzerinden Diablo indirilmiyor hala, önce konsola sonra mı PC'ye geliyor?
Çözüm archeaux 5 Nisan 2024 Famronty dedi: Hayır, her iki platforma da geldi. Sanırım oynamak için Battle.net'e kaydolmak gerekiyordu. Genişletmek için tıkla... Hem dediğiniz var hem de Xbox programını indirmek gerekiyormuş, öbür oyunlar Microsoft Store'dan iniyor da Diablo inmiyordu. Teşekkürler.
Famronty dedi: Hayır, her iki platforma da geldi. Sanırım oynamak için Battle.net'e kaydolmak gerekiyordu. Genişletmek için tıkla... Hem dediğiniz var hem de Xbox programını indirmek gerekiyormuş, öbür oyunlar Microsoft Store'dan iniyor da Diablo inmiyordu. Teşekkürler.
Famronty Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 30 Temmuz 2019 Mesajlar 7.644 Makaleler 1 Çözümler 128 Yer Ankara 5 Nisan 2024 #2 archeaux dedi: Game Pass Ultimate indirdim fakat bilgisayar üzerinden Diablo indirilmiyor hala, önce konsola sonra mı PC'ye geliyor? Genişletmek için tıkla... Hayır, her iki platforma da geldi. Sanırım oynamak için Battle.net'e kayıt olmak gerekiyordu. Artı 0 Eksi
archeaux dedi: Game Pass Ultimate indirdim fakat bilgisayar üzerinden Diablo indirilmiyor hala, önce konsola sonra mı PC'ye geliyor? Genişletmek için tıkla... Hayır, her iki platforma da geldi. Sanırım oynamak için Battle.net'e kayıt olmak gerekiyordu.
KS KS archeaux Hectopat Katılım 27 Mayıs 2022 Mesajlar 165 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Nisan 2024 #3 Famronty dedi: Hayır, her iki platforma da geldi. Sanırım oynamak için Battle.net'e kaydolmak gerekiyordu. Genişletmek için tıkla... Hem dediğiniz var hem de Xbox programını indirmek gerekiyormuş, öbür oyunlar Microsoft Store'dan iniyor da Diablo inmiyordu. Teşekkürler. Son düzenleyen: Moderatör: 7 Nisan 2024 Artı 0 Eksi Çözüm
Famronty dedi: Hayır, her iki platforma da geldi. Sanırım oynamak için Battle.net'e kaydolmak gerekiyordu. Genişletmek için tıkla... Hem dediğiniz var hem de Xbox programını indirmek gerekiyormuş, öbür oyunlar Microsoft Store'dan iniyor da Diablo inmiyordu. Teşekkürler.