H hüs35 Centipat Katılım 20 Mayıs 2022 Mesajlar 20 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Aralık 2022 #1 İnternet üzerinden Game Pass kodu satın aldım kullanırken görseldeki hatayı veriyor yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden teşekkürler.
İnternet üzerinden Game Pass kodu satın aldım kullanırken görseldeki hatayı veriyor yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden teşekkürler.
Çözüm H H hüs35 21 Aralık 2022 ByMalicious dedi: Kendi sitesinden almak varken neden hazır kod aldınız? Genişletmek için tıkla... Kendi sitesine göre çok ucuza geliyor 2 aylık 10TL'ye almıştım şimdi de 3 aylık 15 TL'ye aldım. Mantartabanca dedi: Hocam ben de SteelSeries ile kod aldım, bende de kod alırken VPN açık olduğu için böyle bir uyarı geldi fakat hangi bölge olduğunu bilmiyorum. Çoğu ülkeyi denedim fakat bulamadım, nasıl bulabilirim? Genişletmek için tıkla... VPN'de Singapur'u seçtim oldu bende dene istersen.
ByMalicious dedi: Kendi sitesinden almak varken neden hazır kod aldınız? Genişletmek için tıkla... Kendi sitesine göre çok ucuza geliyor 2 aylık 10TL'ye almıştım şimdi de 3 aylık 15 TL'ye aldım. Mantartabanca dedi: Hocam ben de SteelSeries ile kod aldım, bende de kod alırken VPN açık olduğu için böyle bir uyarı geldi fakat hangi bölge olduğunu bilmiyorum. Çoğu ülkeyi denedim fakat bulamadım, nasıl bulabilirim? Genişletmek için tıkla... VPN'de Singapur'u seçtim oldu bende dene istersen.
ByMalicious Hectopat Katılım 2 Ekim 2019 Mesajlar 785 Çözümler 4 21 Aralık 2022 #11 hüs35 dedi: Kendi sitesine göre çok ucuza geliyor 2 aylık 10TL'ye almıştım şimdi de 3 aylık 15 TL'ye aldım. VPN'de Singapur'u seçtim oldu bende dene istersen. Genişletmek için tıkla... yıl başı gelmeden önce 3 yıllık almanı tavsiye ederim eğer xbox varsa. ayrıca o kodları 1 kere kullanabiliyorsun her seferinde başka hesap gerekecek. Artı 0 Eksi
hüs35 dedi: Kendi sitesine göre çok ucuza geliyor 2 aylık 10TL'ye almıştım şimdi de 3 aylık 15 TL'ye aldım. VPN'de Singapur'u seçtim oldu bende dene istersen. Genişletmek için tıkla... yıl başı gelmeden önce 3 yıllık almanı tavsiye ederim eğer xbox varsa. ayrıca o kodları 1 kere kullanabiliyorsun her seferinde başka hesap gerekecek.
KS KS H hüs35 Centipat Katılım 20 Mayıs 2022 Mesajlar 20 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Aralık 2022 #12 ugurx9 dedi: Hangi site hocam ve yeni hesap icin mi? Genişletmek için tıkla... Yeni hesap için onlarca sitede var zaten bu fiyatlara Game Pass. Artı 0 Eksi
ugurx9 dedi: Hangi site hocam ve yeni hesap icin mi? Genişletmek için tıkla... Yeni hesap için onlarca sitede var zaten bu fiyatlara Game Pass.
Frstghost Kilopat Katılım 26 Temmuz 2022 Mesajlar 4.718 Makaleler 2 Çözümler 80 23 Aralık 2022 #13 hüs35 dedi: Kendi sitesine göre çok ucuza geliyor 2 aylık 10TL'ye almıştım şimdi de 3 aylık 15 TL'ye aldım. VPN'de Singapur'u seçtim oldu bende dene istersen. Genişletmek için tıkla... 3 aylik 15 tl ye nerden buldunuz?v Link atabilir misiniz? Artı 0 Eksi
hüs35 dedi: Kendi sitesine göre çok ucuza geliyor 2 aylık 10TL'ye almıştım şimdi de 3 aylık 15 TL'ye aldım. VPN'de Singapur'u seçtim oldu bende dene istersen. Genişletmek için tıkla... 3 aylik 15 tl ye nerden buldunuz?v Link atabilir misiniz?