SemihOzdogdu
Kilopat
Dostlar şu anda Xbox Game Pass Ultimate olan paketi alsam, GeForce NOW'daki gibi kötü bilgisayarda yüksek performanslı oyun oynayabilir miyim?
Game Pass Ultimete'de bulut oyun servisi var. Lütfen yanlış bilgi vermeyinİkisi çok farklı servisler. GeForce Now'da başka bilgisayarlara bağlanıp o bilgisayarlar üzerinden oyunlar oynuyorsunuz. Game Pass'de ise Game Pass'e dahil olan oyunları kendi bilgisayarınızda oynuyorsunuz.
Xcloud sorulmamış konuda yalnız. Ben cevabımı konu mesajına göre veriyorum.Game Pass Ultimete'de bulut oyun servisi var. Lütfen yanlış bilgi vermeyin![]()
Geforce Now gibi demiş. "Yani bulut oyun imkanı var mı?" diye sormuş.Xcloud sorulmamış konuda yalnız. Ben cevabımı konu mesajına göre veriyorum.
Dostlar şu anda Xbox Game Pass Ultimate olan paketi alsam, GeForce NOW'daki gibi kötü bilgisayarda yüksek performanslı oyun oynayabilir miyim?
Sormaya çalıştığı şey konu içeriğine bakınca açık.Xcloud sorulmamış konuda yalnız. Ben cevabımı konu mesajına göre veriyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.