Caped Decipat Katılım 15 Nisan 2024 Mesajlar 2.364 Çözümler 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Mayıs 2024 #11 Drivefast dedi: Hocam... Eklemeyi unuttum ben Xbox Series S'den gireceğim yani konsol olan halı var mı? Genişletmek için tıkla... Maalesef bilmiyorum.
Drivefast dedi: Hocam... Eklemeyi unuttum ben Xbox Series S'den gireceğim yani konsol olan halı var mı? Genişletmek için tıkla... Maalesef bilmiyorum.
Aurelius47 Centipat Katılım 19 Mart 2024 Mesajlar 48 28 Mayıs 2024 #12 GTX 1060 6GB dedi: Hocam oynamada sorun olmuyor sadece saydığım şeylerde sorun oluyor. Genişletmek için tıkla... Siz kullanıyor musunuz hocam ne tür oyunlar oynanabiliyor? memnun musunuz?
GTX 1060 6GB dedi: Hocam oynamada sorun olmuyor sadece saydığım şeylerde sorun oluyor. Genişletmek için tıkla... Siz kullanıyor musunuz hocam ne tür oyunlar oynanabiliyor? memnun musunuz?
GTX 1060 6GB Hectopat Katılım 23 Mayıs 2022 Mesajlar 1.224 Çözümler 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Mayıs 2024 #13 Aurelius47 dedi: Siz kullanıyor musunuz hocam ne tür oyunlar oynanabiliyor? memnun musunuz? Genişletmek için tıkla... Hocam Game Pass oyunlarına bakın EA-Play olanlar hariç hepsi var bir de minecraft yok. Normal PC Game Pass gibi düşünün. İsterseniz konu-ilan açarım almak isterseniz ben de mevcut hesap.
Aurelius47 dedi: Siz kullanıyor musunuz hocam ne tür oyunlar oynanabiliyor? memnun musunuz? Genişletmek için tıkla... Hocam Game Pass oyunlarına bakın EA-Play olanlar hariç hepsi var bir de minecraft yok. Normal PC Game Pass gibi düşünün. İsterseniz konu-ilan açarım almak isterseniz ben de mevcut hesap.