I itgoeslikebrr Kilopat Katılım 19 Temmuz 2018 Mesajlar 108 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ağustos 2020 #1 Üstte görüldüğü gibi iptal etmeyi unuttuğum için böyle bir problem oldu. Çözümünü bilen bir arkadaşımız var mı?
Üstte görüldüğü gibi iptal etmeyi unuttuğum için böyle bir problem oldu. Çözümünü bilen bir arkadaşımız var mı?
Çözüm Mike_Wazowski 1 Ağustos 2020 Bende de aynısı oluyordu sanal kart ile almıştım kapattım sanal kartı
F FalconPolat Zettapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 7 Mart 2014 Mesajlar 24.611 Makaleler 21 Çözümler 97 1 Ağustos 2020 #2 Aynı sıkıntı bende de var bir türlü çözemiyorum hesabı rehin tutuyor Microsoft resmen. Artı 0 Eksi
AJFA Petapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Çözüme Giden Yol Katılım 6 Mayıs 2013 Mesajlar 7.730 Makaleler 28 Çözümler 402 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ağustos 2020 #3 Büyük ihtimalle iptal etmeyi unuttuğun ay verdiği hizmetin parasını alma derdinde. Ben de olsam önce borcumu alırım. Artı 0 Eksi
Büyük ihtimalle iptal etmeyi unuttuğun ay verdiği hizmetin parasını alma derdinde. Ben de olsam önce borcumu alırım.
KS KS I itgoeslikebrr Kilopat Katılım 19 Temmuz 2018 Mesajlar 108 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ağustos 2020 #4 FalconPolat dedi: Aynı sıkıntı bende de var bir türlü çözemiyorum hesabı rehin tutuyor Microsoft resmen. Genişletmek için tıkla... kullanmadığım bir sanal kardım var kart olarak onu ayarladım umarım sıkıntı çıkarmaz Artı 0 Eksi
FalconPolat dedi: Aynı sıkıntı bende de var bir türlü çözemiyorum hesabı rehin tutuyor Microsoft resmen. Genişletmek için tıkla... kullanmadığım bir sanal kardım var kart olarak onu ayarladım umarım sıkıntı çıkarmaz
Mike_Wazowski Megapat Zamanın Tanığı Katılım 2 Aralık 2015 Mesajlar 3.398 Çözümler 15 Yer Düsseldorf 1 Ağustos 2020 #5 Bende de aynısı oluyordu sanal kart ile almıştım kapattım sanal kartı Artı 0 Eksi Çözüm
F FalconPolat Zettapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 7 Mart 2014 Mesajlar 24.611 Makaleler 21 Çözümler 97 1 Ağustos 2020 #6 AJFA dedi: Büyük ihtimalle iptal etmeyi unuttuğun ay verdiği hizmetin parasını alma derdinde. Ben de olsam önce borcumu alırım. Genişletmek için tıkla... Ne borcu ortada borç morç yok. Artı 0 Eksi
AJFA dedi: Büyük ihtimalle iptal etmeyi unuttuğun ay verdiği hizmetin parasını alma derdinde. Ben de olsam önce borcumu alırım. Genişletmek için tıkla... Ne borcu ortada borç morç yok.
KS KS I itgoeslikebrr Kilopat Katılım 19 Temmuz 2018 Mesajlar 108 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ağustos 2020 #7 Mike_Wazowski dedi: Bende de aynısı oluyordu sanal kart ile almıştım kapattım sanal kartı Genişletmek için tıkla... Dostum harbiden çok mantıklı geldi deneyeceğim şimdi EKLEME:Şu an yaptım ve hala aynı hata var ama ortada bir kredi kartı yok Artı 0 Eksi
Mike_Wazowski dedi: Bende de aynısı oluyordu sanal kart ile almıştım kapattım sanal kartı Genişletmek için tıkla... Dostum harbiden çok mantıklı geldi deneyeceğim şimdi EKLEME:Şu an yaptım ve hala aynı hata var ama ortada bir kredi kartı yok
AJFA Petapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Çözüme Giden Yol Katılım 6 Mayıs 2013 Mesajlar 7.730 Makaleler 28 Çözümler 402 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ağustos 2020 #8 FalconPolat dedi: Ne borcu ortada borç morç yok. Genişletmek için tıkla... ''Vadesinde ödenmemiş'' derken neyi kastedebilir başka? Artı 0 Eksi
FalconPolat dedi: Ne borcu ortada borç morç yok. Genişletmek için tıkla... ''Vadesinde ödenmemiş'' derken neyi kastedebilir başka?
F FalconPolat Zettapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 7 Mart 2014 Mesajlar 24.611 Makaleler 21 Çözümler 97 1 Ağustos 2020 #9 AJFA dedi: ''Vadesinde ödenmemiş'' derken neyi kastedebilir başka? Genişletmek için tıkla... Tarihi bittikten sonra anında ücret kesmeye kalktılar hizmette aynı anda kesildi ortada borç olmuyor böylece. Artı 0 Eksi
AJFA dedi: ''Vadesinde ödenmemiş'' derken neyi kastedebilir başka? Genişletmek için tıkla... Tarihi bittikten sonra anında ücret kesmeye kalktılar hizmette aynı anda kesildi ortada borç olmuyor böylece.
AJFA Petapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Çözüme Giden Yol Katılım 6 Mayıs 2013 Mesajlar 7.730 Makaleler 28 Çözümler 402 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ağustos 2020 #10 FalconPolat dedi: Tarihi bittikten sonra anında ücret kesmeye kalktılar hizmet de aynı anda kesildi ortada borç olmuyor böylece. Genişletmek için tıkla... Bu yüzden bir aboneliği bitireceksem ödeme tarihinden 2 gün önce bitiririm. Artı 0 Eksi
FalconPolat dedi: Tarihi bittikten sonra anında ücret kesmeye kalktılar hizmet de aynı anda kesildi ortada borç olmuyor böylece. Genişletmek için tıkla... Bu yüzden bir aboneliği bitireceksem ödeme tarihinden 2 gün önce bitiririm.