Çözüldü Game Pass Ultimate'de EA Play oyunları var mı?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

EFO

Hectopat
Xbox Game Pass almayı düşünüyorum. EA Play oyunları sadece Ultimate versiyonda mı var?

Bilgisayar nezdinde konuşuyorsak bugün 00.00 itibarıyla Game Pass'in normal versiyonu dahil olmak üzere erişilebilir olacaklar.

PC sürümü için bugün EA Play eklenecek.

Game Pass satın aldım, karttan para gitti, networkten giriyorum üye görünüyorum ancak PC Xbox uygulaması indirdim hesabıma girdim Game Pass'a katıl diyor tanımlanmadı gösteriyor nedendir?

Game Pass satın aldım, karttan para gitti, networkten giriyorum üye görünüyorum ancak PC Xbox uygulaması indirdim hesabıma girdim Game Pass'a katıl diyor tanımlanmadı gösteriyor nedendir?
Son durum nedir hocam?

Son durum nedir hocam?

Çözüldü, Telefondan Xbox Game Pass'ı indirdim hesabıma giriş yaptım istediğim oyunu telefon aracılığı ile PC'ye indirdim. Daha sonrasında bağlandığını ve Xbox PC uygulamasından da indirme yapabildiğimi gördüm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…