Emreex0 Hectopat Katılım 16 Mayıs 2020 Mesajlar 799 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Mart 2022 #1 Arkadaşımla oynamak için dün indirmek istedim fakat şöyle bir hata veriyor: Nasıl çözebilirim? Teşekkürler. (EA Play'de bu hatayı veriyor) Son düzenleme: 10 Mart 2022
Arkadaşımla oynamak için dün indirmek istedim fakat şöyle bir hata veriyor: Nasıl çözebilirim? Teşekkürler. (EA Play'de bu hatayı veriyor)
Çözüm konyalee00 12 Mart 2022 Çözümü bulduk ilk önce Apex Legend indirmeyi başlatın o inerken hemen indiremediğiniz oyunu indirmeyi deneyin oluyor.
Çözümü bulduk ilk önce Apex Legend indirmeyi başlatın o inerken hemen indiremediğiniz oyunu indirmeyi deneyin oluyor.
konyalee00 Hectopat Katılım 11 Mart 2022 Mesajlar 18 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Mart 2022 #2 Çözümü bulduk ilk önce Apex Legend indirmeyi başlatın o inerken hemen indiremediğiniz oyunu indirmeyi deneyin oluyor. Artı 0 Eksi Çözüm
Çözümü bulduk ilk önce Apex Legend indirmeyi başlatın o inerken hemen indiremediğiniz oyunu indirmeyi deneyin oluyor.
KS KS Emreex0 Hectopat Katılım 16 Mayıs 2020 Mesajlar 799 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Mart 2022 #3 Sorunu direkt EA Games'de aratıp indirerek çözdüm dostum teşekkür ederim. konyalee00 dedi: Çözümü bulduk ilk önce Apex Legend indirmeyi başlatın o inerken hemen indiremediğiniz oyunu indirmeyi deneyin oluyor. Genişletmek için tıkla... Artı 0 Eksi
Sorunu direkt EA Games'de aratıp indirerek çözdüm dostum teşekkür ederim. konyalee00 dedi: Çözümü bulduk ilk önce Apex Legend indirmeyi başlatın o inerken hemen indiremediğiniz oyunu indirmeyi deneyin oluyor. Genişletmek için tıkla...