Game Pass ve EA Access

Semih cem

Kilopat
Beyler anlamadığım bir konu var: Game Pass ve EA Access üyeliği alınca orada belirtilen oyunlar bedava mı yoksa indirimli mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam oyunları kiralıyorsunuz bir nevi. Üyelik süresince oynayabilirsiniz. Ekstra para vermeye gerek yok.

Oyunu Game Pass aktifken daha ucuza alabiliyorsun.Bu Live Gold için de geçerli.%10 o yüzdendir.Bu arada aboneliğin bitince save dosyaların silinmiyor.Uzun ara verip tekrar abone olursan kaldığın yerden devam.(Tabi oyunu silmediğin sürece)

Hocam şöyle üyeliğiniz olduğu sürece içerdiği tüm oyunları oynayabiliyorsunuz
İndirimler ise diyelim bende Xbox Game Pass var ama ben yine de oyun almak istiyorum Xbox Game Pass'i olanlar için indirimli fiyat oluyor umarım açıklıyabilmişimdir

Hocam şöyle üyeliğiniz olduğu sürece içerdiği tüm oyunları oynayabiliyorsunuz.
İndirimler ise diyelim bende Xbox Game Pass var ama ben yine de oyun almak istiyorum Xbox Game Pass'i olanlar için indirimli fiyat oluyor umarım açıklıyabilmişimdir.

Hocam çok iyi anlatmışsın sağ ol. İki saat oturup kara kara düşünüyordum ben de :)

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı