Xbox Game Pass yanlış bölge hatası veriyor

Barney_Calhoun

Femtopat
Daha fazla  
Konu açık, bu hata yüzünden game Pass alamıyorum daha önce WARP kullandım ama üzerinden 2 ay rahat geçmiştir, sebebini bilmiyorum sabahtan beri konumla oynuyorum VPN'i kapatıp deniyorum (Discord için var) büyük ihtimalle WARP ile alakalı bilen varsa yazsın sitesinden Microsoft Store'den her yerden denedim yeni hesap açtım ancak olmuyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam bende de aynı sorun var çözebildinmi 300 TL boşuna gitti.

sorunu çöebilen yazabilir mi warp vardı sildim yine düzelmedi

1. Bilgisayarımın bölgesi Türkiye ve arayüz dili Türkçe.

2. Microsoft hesabımın bölgesi Türkiye.

3. Web sitesindeki Xbox Mağazası bölgenizin/ülkenizin fiziksel konumunuz ve Xbox hesabınızla eşleştiğinden emin olun.

Bu maddelerin aynısı olduğundan emin olun.

hepsi türkiye teker teker hepsine baktım birkaç kere ama hala aynı sorunu veriyor

Ben de aynı sorunu yaşıyorum arkadaşımın hesabında deniyorum kodu problem olmuyor ama benim hesapta asla aktif olmuyor.

ben bu sorunu kod kullanırken yaşıyordum aklıma bölgeyi ayarlardan almanya yapmak geldi yaptım microsoft store girince yeniden başlat seçeneği çıktı başlatıp kodları kullandım ve sorun çıkmadı işim bitince de bölgemi geri Türkiye yaptım

Usta senin dediğin gibi almanya yapınca oluyor da eurom yokki benim.14 liralık dlc alcam almanyada 5 euro yazıyor.İşin komik yanı ne yurt dışısı hayatım boyunca ege dışında çıkmadım hala konumu tekrar türkiye yapınca aynı hatayı veriyor

Aynı şekilde bende WARP kullanıyorum sende böyle dediğine göre sorunun kaynağı bu sanırım. Ne Xbox uygulamasından ne Microsoft Store'dan ne telefondan hiçbir yerden alamıyorum. İlk başta "yanlış bölge" diyordu şimdi de "bunu tekrar deneyin bizim tarafımızda bir sorun oluştu" diyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…