Çatlı Reis Hectopat Katılım 30 Ocak 2023 Mesajlar 3.319 Çözümler 7 Yer Fransa, Paris, Eiffel Tower Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Mayıs 2023 #1 +16 yaş grubundaki oyunlara erişebiliyorum ama +18 grubundaki oyunlar Game Pass de yazmama rağmen görünmüyor. Nasıl kendimi18 yaş üstü gösterebilirim?
+16 yaş grubundaki oyunlara erişebiliyorum ama +18 grubundaki oyunlar Game Pass de yazmama rağmen görünmüyor. Nasıl kendimi18 yaş üstü gösterebilirim?
EMİR37 Kilopat Katılım 21 Şubat 2021 Mesajlar 5.100 Makaleler 33 Çözümler 42 Yer Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Mayıs 2023 #2 Çatlı Reis dedi: +16 yaş grubundaki oyunlara erişebiliyorum ama +18 grubundaki oyunlar Game Pass de yazmama rağmen görünmüyor. Nasıl kendimi18 yaş üstü gösterebilirim? Genişletmek için tıkla... Hesabınız da ki doğum tarihinizi değiştirerek. GamePass orada ki bilgiye göre yaş kısıtlaması veriyor. Eğer 18 yaş üstü bir değer girerseniz mümkün olacaktır veyahut Kısıtlamalı içeriğe erişin seçeneğini açmanız gerekli.
Çatlı Reis dedi: +16 yaş grubundaki oyunlara erişebiliyorum ama +18 grubundaki oyunlar Game Pass de yazmama rağmen görünmüyor. Nasıl kendimi18 yaş üstü gösterebilirim? Genişletmek için tıkla... Hesabınız da ki doğum tarihinizi değiştirerek. GamePass orada ki bilgiye göre yaş kısıtlaması veriyor. Eğer 18 yaş üstü bir değer girerseniz mümkün olacaktır veyahut Kısıtlamalı içeriğe erişin seçeneğini açmanız gerekli.