II. Wilhelm
Hectopat
- Makaleler
- 3
Eskiden bug vardı, 36 aylık alınıyordu diye hatırlıyorum. Şimdi ise sadece aylık alabiliyoruz galiba. Yıllık almanın herhangi bir yolu var mı?
3 yıllık EA Play ve 1 aylık Game Pass Ultimate alırsanız 1 yıllık Game Pass oluyor.
Ben de tam bilmiyorum maalesef KS Kısa bir araştırma yaparsa sonuca varabilir.Tam tersi olması lazım Xbox Game Pass'te EA Play var ama EA playda Xbox yok? Eğer bilgim yanlışla lütfen düzeltin.
Anladım, çok mantıklı bir seçenek değil açıkçası. Game pass'i artık zamlı fiyatıyla satın alacağım demek ki...Emin olmamakla birlikte 12 ay Live aboneliği alıp üstüne 1 aylık Ultimate alırsanız 13 aylık Game Pass üyeliği 345 TL'ye geliyor.
Yeni çıkan oyunların fiyatı artık 300 den aşağı olmadığı için bana baya uygun geldi. Yakın bir zamanda alacağım büyük bir ihtimal. Hele Microsoft - Activision satın alımı onaylanmaya bu kadar yakınken en mantıklısı bu gibi duruyor.Anladım, çok mantıklı bir seçenek değil açıkçası. Game pass'i artık zamlı fiyatıyla satın alacağım demek ki...
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.