Xbox Game Pass yıllık nasıl alınır?

Konsol arkadaşı bulursanız yarı yarıya alabilirsiniz. Bende şuan 3 yıllık var ve konsolda bir arkadaş ile ortak kullanıyorum ayrıca PC hakkını da ben kullanıyorum.
Xbox Game Pass Ultimate
Sonraki ödeme tarihi 9 Ağustos 2024

Sanırım oldu başardım.

Zaten 1 aylık Pass vardı o da dahil oldu. 4*75+45 = 345 ve Nays ile 276 lira oldu.

Detaylı anlatır mısınız? Arkadaşın sorduğu gibi 0 hesap ile mi kullandığınız hesap ile mi yaptınız? Ama önceden 1 aylık Pass vardı dediğinize göre halihazırda kullandığınız hesap ile yaptınız sanırım. Adım adım anlatırsanız bende yapmayı düşünebilirim çünkü cazip bir fırsat gibi o fiyata.

Benim bildiğim sıfır hesap ile yapılması gerekiyor. Sıfır hesap açtıktan sonra gerisi kolay. 3 aylık Live Gold üyeliğinden 3 yılı geçmeyecek şekilde istediğiniz kadar alıp üzerine 1 aylık Game Pass Ultimate alıyorsunuz.

Düzeltme: 3 yıl artık geçerli değilmiş.

Bende öyle hatırlıyordum. Ya 0 hesap olacak ya da vadesi dolduktan sonra ödemeyeceksin aboneliği iptal edip tekrar açacaksın.

Sıfır hesap kullanmadım dediğim gibi hali hazırda üyeliğim vardı. Hediyeye falan gerek yok zaten atılmıyor. Xbox gold alın sonra 3 kere 3 aylık uzatma yapın onlar bitince ultimate alın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…