Melys Hectopat Katılım 2 Nisan 2021 Mesajlar 2.544 Makaleler 4 Çözümler 18 Yer Antalya Daha fazla Cinsiyet Kadın 26 Ekim 2022 #11 FutureLight dedi: İşler daha fazla kızışmadan Steam'den indirimli oyun toplamak bana cazip geliyor Genişletmek için tıkla... Şaka gibi ama yatırımı altına değil oyuna yapıyoruz.
FutureLight dedi: İşler daha fazla kızışmadan Steam'den indirimli oyun toplamak bana cazip geliyor Genişletmek için tıkla... Şaka gibi ama yatırımı altına değil oyuna yapıyoruz.
K Kiznaiver Kilopat Katılım 22 Şubat 2021 Mesajlar 7.558 Makaleler 1 Çözümler 40 Yer whitechapel Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ekim 2022 #12 Büyük ihtimal zam yakındır. Fazla zam yemezse yine abonelik sürdürülebilir bence.
Melys Hectopat Katılım 2 Nisan 2021 Mesajlar 2.544 Makaleler 4 Çözümler 18 Yer Antalya Daha fazla Cinsiyet Kadın 26 Ekim 2022 #13 Kiznaiver dedi: Büyük ihtimal zam yakındır. Fazla zam yemezse yine abonelik sürdürülebilir bence. Genişletmek için tıkla... Hocam şu yeni steam kurundan sonra öyle olacak gibi EA yeni oyun çıkarsın görelim bir fiyatları.
Kiznaiver dedi: Büyük ihtimal zam yakındır. Fazla zam yemezse yine abonelik sürdürülebilir bence. Genişletmek için tıkla... Hocam şu yeni steam kurundan sonra öyle olacak gibi EA yeni oyun çıkarsın görelim bir fiyatları.
Bellatrixx Kilopat Katılım 29 Haziran 2018 Mesajlar 458 Çözümler 1 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ekim 2022 #14 Yılbaşında 100 TL gibi bir fiyata çıkacağını düşünüyorum. İmkan varken Epic Steam Ubisoft fark etmez bütçe dahilinde oyun alınmalı bence.
Yılbaşında 100 TL gibi bir fiyata çıkacağını düşünüyorum. İmkan varken Epic Steam Ubisoft fark etmez bütçe dahilinde oyun alınmalı bence.