Xbox Game Pass zammı üyeliğe işlenmedi

BlazerTR61

Hectopat
Daha fazla  
Öncelikle herkese iyi akşamlar. Xbox Game Pass üyeliğimi 29.99 TL iken başlatmıştım. Şu an zamdan sonra hala 29.99 çekecek gösteriyor. Ben de tam 79 TL olacak diye aboneliğimi iptal ettirecektim. Acaba hala 29.99 mu çekecek benden yoksa şimdilik 29.99, sonra 79 olarak mı devam edecek?

Dosya Ekleri

• ff.png
    50,9 KB · Görüntüleme: 51
Netflix'te benim de önceki fiyatı gösteriyordu ama zamlı fiyattan çekti. Önerim karta limit koymanız bakiye yetersiz diye bildirim gelirse zamlı fiyattan çekmeye çalışmıştır. Sorun olmazsa diğer ay zamlı çeker.

O bir bug sanırım bir yerde okumuştum çekince 80 TL çekecek

Eğer 3 aylık alıp, ödeme yapmadıysanız sabit yine 29.99TL ödeyeceksiniz. Üyelik bittikten sonra zamlı fiyat ödeyeceksiniz.
Hocam eğer 30 TL ödeme yöntemini seçerse arkadaş iptal edene kadar üyelik bitmez ki

Hocam eğer 30 TL ödeme yöntemini seçerse arkadaş iptal edene kadar üyelik bitmez ki.

Üyelik sen paranı ödeyince devam eder eğer parasını ödemezsen hesap abonelik gider zaten ve 30 TL'den devam etmez er geç zamlı fiyata geçilecek.

Nasıl yani? 3 aylık aldi ise zaten 3 aylığına fiyat çekmeyecektir.
Eğer yinelenen ödemeyi kapatmadıysa 3 ay çeker. Eğer yinelenen ödeme açık ise, sabit ödediğini öder.

Arkadaşın aboneliğinde süresi geçmiş yazıyor, yani yinelenen ödeme aktif. Kartında yeterli bakiye olursa, 30TL ödeyecek.

Hocam eğer 30 TL ödeme yöntemini seçerse arkadaş iptal edene kadar üyelik bitmez ki
Arkadaşın aboneliğinde süresi geçmiş diyor, yani yinelenen ödeme aktif.

Kartında yeterli bakiye yok demektir, muhtemelen kesmeye çalışmış kesememiş. Yeterli bakiye olursa 30TL ödeyecek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…