J Jsoain8 Hectopat Katılım 27 Nisan 2020 Mesajlar 29 29 Eylül 2022 #1 BF 3 aldım premımum sürüm yanında ek paketlerde indi yalnız sorun var oyuna tıklayınca Battlelog / Battlefield 3 sitesine atıyor. Neymis efendım Online mıs ben bu oyunu story ıcın indirdim. Story nasıl oynayabılırım yardımcı olabılır mısınız? Son düzenleyen: Moderatör: 29 Eylül 2022
BF 3 aldım premımum sürüm yanında ek paketlerde indi yalnız sorun var oyuna tıklayınca Battlelog / Battlefield 3 sitesine atıyor. Neymis efendım Online mıs ben bu oyunu story ıcın indirdim. Story nasıl oynayabılırım yardımcı olabılır mısınız?
enes acu Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 9 Temmuz 2014 Mesajlar 1.673 Çözümler 3 29 Eylül 2022 #2 Battlelog da campaign bölümü var dostum oradan gireceksin. Artı 0 Eksi
KS KS J Jsoain8 Hectopat Katılım 27 Nisan 2020 Mesajlar 29 29 Eylül 2022 #3 ben ful onlıne ile ilgili şeyler gördum galiba bakayım bulabılcemmi battlelog girdiğimde tr ye çevirmiş sayfayı campaign kampanya diye çevirmis ben cok yanlıs anlamısım onu kampanyalar mantıgıyla okumusum Son düzenleme: 29 Eylül 2022 Artı 0 Eksi
ben ful onlıne ile ilgili şeyler gördum galiba bakayım bulabılcemmi battlelog girdiğimde tr ye çevirmiş sayfayı campaign kampanya diye çevirmis ben cok yanlıs anlamısım onu kampanyalar mantıgıyla okumusum