Berkay Keleş Hectopat Katılım 20 Ocak 2021 Mesajlar 234 Çözümler 1 18 Mart 2021 #21 Skywalker 12 dedi: 2020'den beri konuşuluyordu konsol sahipleri bir kaç aydır kullanıyor fakat Pc'ye yeni geliyor. Genişletmek için tıkla... Ben EA Play aboneliğimi durdurayım o zaman ne güzel hizmetmiş. Bundan sonra sürekli olacak mı içerisinde?
Skywalker 12 dedi: 2020'den beri konuşuluyordu konsol sahipleri bir kaç aydır kullanıyor fakat Pc'ye yeni geliyor. Genişletmek için tıkla... Ben EA Play aboneliğimi durdurayım o zaman ne güzel hizmetmiş. Bundan sonra sürekli olacak mı içerisinde?
A airsword19 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 4 Haziran 2020 Mesajlar 1.519 Çözümler 2 18 Mart 2021 #22 Skywalker 12 dedi: 2020'den beri konuşuluyordu konsol sahipleri birkaç aydır kullanıyor fakat PC'ye yeni geliyor. Genişletmek için tıkla... 1 Aralık 2020'de gelecek denmişti. Gecikti ama sorun yok hala iyi.
Skywalker 12 dedi: 2020'den beri konuşuluyordu konsol sahipleri birkaç aydır kullanıyor fakat PC'ye yeni geliyor. Genişletmek için tıkla... 1 Aralık 2020'de gelecek denmişti. Gecikti ama sorun yok hala iyi.
Skywalker 12 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 31 Temmuz 2018 Mesajlar 1.113 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Mart 2021 #23 Berkay Keleş dedi: Ben EA Play aboneliğimi durdurayım o zaman ne güzel hizmetmiş. Bundan sonra sürekli olacak mı içerisinde? Genişletmek için tıkla... Anlaşmaları bozulmadığı sürece evet. airsword19 dedi: 1 Aralık 2020'de gelecek denmişti. Gecikti ama sorun yok hala iyi. Genişletmek için tıkla... Teknik sorun diyip ertelemişlerdi.
Berkay Keleş dedi: Ben EA Play aboneliğimi durdurayım o zaman ne güzel hizmetmiş. Bundan sonra sürekli olacak mı içerisinde? Genişletmek için tıkla... Anlaşmaları bozulmadığı sürece evet. airsword19 dedi: 1 Aralık 2020'de gelecek denmişti. Gecikti ama sorun yok hala iyi. Genişletmek için tıkla... Teknik sorun diyip ertelemişlerdi.