P Pccanavari77 Hectopat Katılım 23 Nisan 2017 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Nisan 2023 #1 Xbox Game Pass ile oyun indirmeye çalıştığım zaman queued (sıraya alınmış) olarak kalıyor. İndir dediğimde preparing (hazırlanıyor), iptal dediğimdeyse cancelling (iptal ediliyor)de takılı kalıyor. Ne yapmalıyım? Dosya Ekleri Ekran görüntüsü 2023-04-15 133651.png 66,6 KB · Görüntüleme: 64
Xbox Game Pass ile oyun indirmeye çalıştığım zaman queued (sıraya alınmış) olarak kalıyor. İndir dediğimde preparing (hazırlanıyor), iptal dediğimdeyse cancelling (iptal ediliyor)de takılı kalıyor. Ne yapmalıyım?
Rhee Hectopat Katılım 16 Mayıs 2021 Mesajlar 176 Çözümler 1 15 Nisan 2023 #2 Çözüldü: Xbox Game Pass indirme iptal edilmiyor Xbox Game Pass'den oyun indiriyordum vazgeçip iptal edeyim dedim, iptal ediliyor da kaldı sorunu nasıl çözebilirim? www.technopat.net
Çözüldü: Xbox Game Pass indirme iptal edilmiyor Xbox Game Pass'den oyun indiriyordum vazgeçip iptal edeyim dedim, iptal ediliyor da kaldı sorunu nasıl çözebilirim? www.technopat.net