Freddie Mercury Kilopat Katılım 7 Ocak 2019 Mesajlar 89 21 Haziran 2022 #1 Şu ana kadar Game Pass'ten oynuyordum. Steam'den satın almayı düşünüyorum, sıfırdan mı hesap kasmam gerekecek yoksa bağlayabiliyor muyuz?
Şu ana kadar Game Pass'ten oynuyordum. Steam'den satın almayı düşünüyorum, sıfırdan mı hesap kasmam gerekecek yoksa bağlayabiliyor muyuz?
6 68515 Hectopat Katılım 25 Eylül 2020 Mesajlar 1.437 Çözümler 14 21 Haziran 2022 #2 Oyuna girerken senden Microsoft hesabı isteyecektir zaten bu bağlamda kaldığın yerden devam edebilirsin.
Oyuna girerken senden Microsoft hesabı isteyecektir zaten bu bağlamda kaldığın yerden devam edebilirsin.
ReloadingData Petapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 8 Nisan 2014 Mesajlar 11.867 Çözümler 244 21 Haziran 2022 #3 Freddie Mercury dedi: Şu ana kadar Game Pass'ten oynuyordum. Steam'den satın almayı düşünüyorum, sıfırdan mı hesap kasmam gerekecek yoksa bağlayabiliyor muyuz? Genişletmek için tıkla... Save dosyası aktarılıyorsa kaldığın yerden devam eder. Mesela Forza 4'deki gibi aktarılmıyorsa sıfırdan başlarsınız. Deneyin.
Freddie Mercury dedi: Şu ana kadar Game Pass'ten oynuyordum. Steam'den satın almayı düşünüyorum, sıfırdan mı hesap kasmam gerekecek yoksa bağlayabiliyor muyuz? Genişletmek için tıkla... Save dosyası aktarılıyorsa kaldığın yerden devam eder. Mesela Forza 4'deki gibi aktarılmıyorsa sıfırdan başlarsınız. Deneyin.
Freddie Mercury Kilopat Katılım 7 Ocak 2019 Mesajlar 89 21 Haziran 2022 #4 68515 dedi: Oyuna girerken senden Microsoft hesabı isteyecektir zaten bu bağlamda kaldığın yerden devam edebilirsin. Genişletmek için tıkla... Microsoft hesabının bağlanıp bağlanmadığından emin değildim. Bu durumda sıkıntı yok teşekkürler
68515 dedi: Oyuna girerken senden Microsoft hesabı isteyecektir zaten bu bağlamda kaldığın yerden devam edebilirsin. Genişletmek için tıkla... Microsoft hesabının bağlanıp bağlanmadığından emin değildim. Bu durumda sıkıntı yok teşekkürler