Oguzh4nn Hectopat Katılım 19 Ağustos 2023 Mesajlar 1.142 Çözümler 8 21 Ocak 2024 #1 Dün konsolum geldi, GTA 5 indirmek için tıkladığımda Game Pass'te mevcut değil hatasını aldım. Gelirse Game Pass'e ne zaman gelir? Veya en ucuz şekilde Xbox'ta nasıl GTA 5 oynayabilirim?
Dün konsolum geldi, GTA 5 indirmek için tıkladığımda Game Pass'te mevcut değil hatasını aldım. Gelirse Game Pass'e ne zaman gelir? Veya en ucuz şekilde Xbox'ta nasıl GTA 5 oynayabilirim?
Aras the Great Kilopat Katılım 26 Haziran 2022 Mesajlar 5.382 Çözümler 32 21 Ocak 2024 #2 Belli olmaz.
Arthurmorgan313 Hectopat Katılım 20 Aralık 2021 Mesajlar 661 Çözümler 3 21 Ocak 2024 #3 Maalesef konsol Game Pass'ten yeni çıkardılar oyunu.
Oguzh4nn Hectopat Katılım 19 Ağustos 2023 Mesajlar 1.142 Çözümler 8 21 Ocak 2024 #4 Aras the Great dedi: Belli olmaz. Genişletmek için tıkla... Peki en ucuz nasıl alabilirim? Arthurmorgan313 dedi: Maalesef konsol Game Pass'ten yeni çıkardılar oyunu. Genişletmek için tıkla... Maalesef :/
Aras the Great dedi: Belli olmaz. Genişletmek için tıkla... Peki en ucuz nasıl alabilirim? Arthurmorgan313 dedi: Maalesef konsol Game Pass'ten yeni çıkardılar oyunu. Genişletmek için tıkla... Maalesef :/
AliEfeDastemir Hectopat Katılım 25 Aralık 2020 Mesajlar 229 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ocak 2024 #5 Eneba.comda pin şeklinde 150 TL oradan alabilirsiniz. İçerisinde great white shark da var online için.
Eneba.comda pin şeklinde 150 TL oradan alabilirsiniz. İçerisinde great white shark da var online için.
White dragon Hectopat Katılım 15 Ocak 2021 Mesajlar 1.592 Çözümler 4 Yer Isparta Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ocak 2024 #6 Oguzh4nn dedi: Peki en ucuz nasıl alabilirim? Maalesef :/ Genişletmek için tıkla... İndirim zamanlarında alabilirsin. AliEfeDastemir dedi: Eneba.comda pin şeklinde 150 TL oradan alabilirsiniz. İçerisinde great white shark da var Online için. Genişletmek için tıkla... Konsolda pin kullanılıyor muymuş? Bilmiyordum.
Oguzh4nn dedi: Peki en ucuz nasıl alabilirim? Maalesef :/ Genişletmek için tıkla... İndirim zamanlarında alabilirsin. AliEfeDastemir dedi: Eneba.comda pin şeklinde 150 TL oradan alabilirsiniz. İçerisinde great white shark da var Online için. Genişletmek için tıkla... Konsolda pin kullanılıyor muymuş? Bilmiyordum.
X xyngo Hectopat Katılım 19 Kasım 2019 Mesajlar 134 Makaleler 1 21 Ocak 2024 #7 Çıkardılar Game Pass'ten.
Oguzh4nn Hectopat Katılım 19 Ağustos 2023 Mesajlar 1.142 Çözümler 8 21 Ocak 2024 #8 xyngo dedi: Çıkardılar Game Pass'ten. Genişletmek için tıkla... White dragon dedi: İndirim zamanlarında alabilirsin. Konsolda pin kullanılıyor muymuş? Bilmiyordum. Genişletmek için tıkla... AliEfeDastemir dedi: Eneba.comda pin şeklinde 150 TL oradan alabilirsiniz. İçerisinde great white shark da var online için. Genişletmek için tıkla... Arthurmorgan313 dedi: Maalesef konsol Game Pass'ten yeni çıkardılar oyunu. Genişletmek için tıkla... Grand Theft Auto V: Premium Edition ürününü satın al | Xbox Peki bunu alsam nasıl olur?
xyngo dedi: Çıkardılar Game Pass'ten. Genişletmek için tıkla... White dragon dedi: İndirim zamanlarında alabilirsin. Konsolda pin kullanılıyor muymuş? Bilmiyordum. Genişletmek için tıkla... AliEfeDastemir dedi: Eneba.comda pin şeklinde 150 TL oradan alabilirsiniz. İçerisinde great white shark da var online için. Genişletmek için tıkla... Arthurmorgan313 dedi: Maalesef konsol Game Pass'ten yeni çıkardılar oyunu. Genişletmek için tıkla... Grand Theft Auto V: Premium Edition ürününü satın al | Xbox Peki bunu alsam nasıl olur?
E ErenY Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Ekim 2018 Mesajlar 4.966 Çözümler 7 21 Ocak 2024 #9 Oguzh4nn dedi: Grand Theft Auto V: Premium Edition ürününü satın al | Xbox Peki bunu alsam nasıl olur? Genişletmek için tıkla... Alabilirsin. Series S/X ve One destekliyor.
Oguzh4nn dedi: Grand Theft Auto V: Premium Edition ürününü satın al | Xbox Peki bunu alsam nasıl olur? Genişletmek için tıkla... Alabilirsin. Series S/X ve One destekliyor.
Oguzh4nn Hectopat Katılım 19 Ağustos 2023 Mesajlar 1.142 Çözümler 8 21 Ocak 2024 #10 ErenY dedi: Alabilirsin. Series S/X ve One destekliyor. Genişletmek için tıkla... Gamepasste olan gta5 ile aynı dimi ekstra card falan istemiyorum. Birde Premiumun farkı nedir?
ErenY dedi: Alabilirsin. Series S/X ve One destekliyor. Genişletmek için tıkla... Gamepasste olan gta5 ile aynı dimi ekstra card falan istemiyorum. Birde Premiumun farkı nedir?