Xbox Game Pass'e nasıl alışılır?

IFC23W

Megapat
Normalde CoD BO6 alacaktım ama 1 senelik Game Pass daha mantıklı geldi, lakin canım hiç Game Pass kullanmak istemiyor. Oyunlarımı sürekli Steam'den lisanslarını alırım ama Game Pass bana çok garip istenmeyen bir şeymiş gibi geliyor. Bunu nasıl aşabilirim? Buna ek olarak abonelik sistemini sevmiyorum, her ay sürekli kartımdan para çekilmesi bana hoş gelmiyor. CoD'da her sene çıkan bir yapım olmasa alır geçerim ama abonelik sistemi Türkiye şartlarında çok mantıklı.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben buradan senin aklının içine giremem sen o algıyı kafanda kendin bitireceksin.

Zamanla alışılır. Gerçekten çok avantajlı bir sistem.

Normalde CoD BO6 alacaktım ama 1 senelik Game Pass daha mantıklı geldi, lakin canım hiç Game Pass kullanmak istemiyor. Oyunlarımı sürekli Steam'den lisanslarını alırım ama Game Pass bana çok garip istenmeyen bir şeymiş gibi geliyor. Bunu nasıl aşabilirim? Buna ek olarak abonelik sistemini sevmiyorum, her ay sürekli kartımdan para çekilmesi bana hoş gelmiyor. CoD'da her sene çıkan bir yapım olmasa alır geçerim ama abonelik sistemi Türkiye şartlarında çok mantıklı.
Bence alış çünkü Steam'den alınca da oyun bizim olmuyor.

Normalde CoD BO6 alacaktım ama 1 senelik game Pass daha mantıklı geldi, lakin canım hiç game Pass kullanmak istemiyor. Oyunlarımı sürekli Steam'den lisanslarını alırım ama game Pass bana çok garip istenmeyen bir şeymiş gibi geliyor. Bunu nasıl aşabilirim? Buna ek olarak abonelik sistemini sevmiyorum, her ay sürekli kartımdan para çekilmesi bana hoş gelmiyor. CoD'da her sene çıkan bir yapım olmasa alır geçerim ama abonelik sistemi Türkiye şartlarında çok mantıklı.

Bu algı bir yıl içinde bitiremezsem algısı gibi bir şey. Bende de vardı böyle bir algı PS Plus için.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı