Syntax Error Hectopat Katılım 2 Ocak 2021 Mesajlar 1.653 Çözümler 9 11 Şubat 2023 #21 PetrAFather dedi: Ben de kartta para yok diye alamadım. Çok üzücü ekonomi sadece geçime değil gençlere de vuruyor. Ama hesabıma baksan GTA serisi Full FIFA serisi Full CoD serisi son oyun hariç Full daha birçok oyun var. Nankörlük ettim biraz Genişletmek için tıkla... Bende yazılım ile uğraşıyorum. Oyun programlıyorum oradan çıkarmaya çalışacağım 3 5 bir şey.
PetrAFather dedi: Ben de kartta para yok diye alamadım. Çok üzücü ekonomi sadece geçime değil gençlere de vuruyor. Ama hesabıma baksan GTA serisi Full FIFA serisi Full CoD serisi son oyun hariç Full daha birçok oyun var. Nankörlük ettim biraz Genişletmek için tıkla... Bende yazılım ile uğraşıyorum. Oyun programlıyorum oradan çıkarmaya çalışacağım 3 5 bir şey.
PetrAFather Hectopat Katılım 7 Ağustos 2021 Mesajlar 1.783 Makaleler 1 Çözümler 10 11 Şubat 2023 #22 Bende yazılım ile uğraşıyorum hocam, hangi dilleri biliyorsunuz?
Syntax Error Hectopat Katılım 2 Ocak 2021 Mesajlar 1.653 Çözümler 9 11 Şubat 2023 #23 PetrAFather dedi: Bende yazılım ile uğraşıyorum hocam, hangi dilleri biliyorsunuz? Genişletmek için tıkla... C++ ve C# temelim var. İleride belki Java ve Python dillerine bakmayı düşünüyorum. Ama şu an C temelli dilerde daha çok gelişmem lazım.
PetrAFather dedi: Bende yazılım ile uğraşıyorum hocam, hangi dilleri biliyorsunuz? Genişletmek için tıkla... C++ ve C# temelim var. İleride belki Java ve Python dillerine bakmayı düşünüyorum. Ama şu an C temelli dilerde daha çok gelişmem lazım.
PetrAFather Hectopat Katılım 7 Ağustos 2021 Mesajlar 1.783 Makaleler 1 Çözümler 10 11 Şubat 2023 #24 Syntax Error dedi: C++ ve C# temelim var. İleride belki Java ve Python dillerine bakmayı düşünüyorum. Ama şu an C temelli dilerde daha çok gelişmem lazım. Genişletmek için tıkla... Ben de C++ Python ve Java temelim sağlam. Başardığın zaman buraları unutma dostum. Ayrıca bir yerde takılırsan yaz ben de anlarsam yardım ederim.
Syntax Error dedi: C++ ve C# temelim var. İleride belki Java ve Python dillerine bakmayı düşünüyorum. Ama şu an C temelli dilerde daha çok gelişmem lazım. Genişletmek için tıkla... Ben de C++ Python ve Java temelim sağlam. Başardığın zaman buraları unutma dostum. Ayrıca bir yerde takılırsan yaz ben de anlarsam yardım ederim.
Syntax Error Hectopat Katılım 2 Ocak 2021 Mesajlar 1.653 Çözümler 9 11 Şubat 2023 #25 PetrAFather dedi: Ben de C++ Python ve Java temelim sağlam. Başardığın zaman buraları unutma dostum. Ayrıca bir yerde takılırsan yaz ben de anlarsam yardım ederim. Genişletmek için tıkla... Hocam Discord'a gireyim dedim bugün gelmiş 1 ay ücretsiz Nitro. Syntax Error dedi: Hocam Discord'a gireyim dedim bugün gelmiş 1 ay ücretsiz Nitro. Genişletmek için tıkla... Ama kartta para mı olması gerekiyor kabul etmiyor çünkü.
PetrAFather dedi: Ben de C++ Python ve Java temelim sağlam. Başardığın zaman buraları unutma dostum. Ayrıca bir yerde takılırsan yaz ben de anlarsam yardım ederim. Genişletmek için tıkla... Hocam Discord'a gireyim dedim bugün gelmiş 1 ay ücretsiz Nitro. Syntax Error dedi: Hocam Discord'a gireyim dedim bugün gelmiş 1 ay ücretsiz Nitro. Genişletmek için tıkla... Ama kartta para mı olması gerekiyor kabul etmiyor çünkü.
metilfenidat Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Eylül 2019 Mesajlar 1.668 Makaleler 1 Çözümler 10 12 Şubat 2023 #26 Syntax Error dedi: Ama kartta para mı olması gerekiyor kabul etmiyor çünkü. Genişletmek için tıkla... Evet.
Syntax Error dedi: Ama kartta para mı olması gerekiyor kabul etmiyor çünkü. Genişletmek için tıkla... Evet.
Blannk Hectopat Katılım 1 Temmuz 2022 Mesajlar 1.496 Çözümler 31 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Şubat 2023 #27 Eskiden bedava veren kampanyalar vardı ama şuan yok diye biliyorum.
PetrAFather Hectopat Katılım 7 Ağustos 2021 Mesajlar 1.783 Makaleler 1 Çözümler 10 12 Şubat 2023 #28 Syntax Error dedi: Hocam Discord'a gireyim dedim bugün gelmiş 1 ay ücretsiz Nitro. Ama kartta para mı olması gerekiyor kabul etmiyor çünkü. Genişletmek için tıkla... Evet hocam ben de ceza yediğim için cevap verememiştim.
Syntax Error dedi: Hocam Discord'a gireyim dedim bugün gelmiş 1 ay ücretsiz Nitro. Ama kartta para mı olması gerekiyor kabul etmiyor çünkü. Genişletmek için tıkla... Evet hocam ben de ceza yediğim için cevap verememiştim.
Syntax Error Hectopat Katılım 2 Ocak 2021 Mesajlar 1.653 Çözümler 9 14 Şubat 2023 #29 PetrAFather dedi: Evet hocam ben de ceza yediğim için cevap verememiştim. Genişletmek için tıkla... Bugün aldım Nitro'yu fakat Game Pass kodunu bulamadım. Nereye geliyor kod? Biraz beklemem filan mı lazım. Galiba biraz fazla aceleciyim.
PetrAFather dedi: Evet hocam ben de ceza yediğim için cevap verememiştim. Genişletmek için tıkla... Bugün aldım Nitro'yu fakat Game Pass kodunu bulamadım. Nereye geliyor kod? Biraz beklemem filan mı lazım. Galiba biraz fazla aceleciyim.
PetrAFather Hectopat Katılım 7 Ağustos 2021 Mesajlar 1.783 Makaleler 1 Çözümler 10 14 Şubat 2023 #30 Syntax Error dedi: Bugün aldım Nitro'yu fakat Game Pass kodunu bulamadım. Nereye geliyor kod? Biraz beklemem filan mı lazım. Galiba biraz fazla aceleciyim. Genişletmek için tıkla... Yok hocam direkt geliyor. Ayarlara girin hediye envanterine tıklayın ve oradan kodu gör butonuna basın. Kod sadece hiç nitro kullanılmamış hesaplarda geçerlidir.
Syntax Error dedi: Bugün aldım Nitro'yu fakat Game Pass kodunu bulamadım. Nereye geliyor kod? Biraz beklemem filan mı lazım. Galiba biraz fazla aceleciyim. Genişletmek için tıkla... Yok hocam direkt geliyor. Ayarlara girin hediye envanterine tıklayın ve oradan kodu gör butonuna basın. Kod sadece hiç nitro kullanılmamış hesaplarda geçerlidir.