Game Pass'ta battlefield 6 hangi modlar açık?

kasatura2626

Megapat
Daha fazla  
Game Pass aboneliğim var. Battlefield 2042 var fakat bu Steam’deki modlarla aynı modları mı veriyor yoksa ücretli modları da oynayabilir miyim Game Pass aboneliğim olduğu için?

Mod derken hocam? Oyun aynı oyun ve tüm haritalarda ve oyun modlarında oynayabilirsiniz.
Gamepass hesabımdaki battlefield 6 steam ile bağlantılıymış sen diyince fark ettim.Ama fark etmedne önce steam'dan oyunu kaldırdım.Game pass'tan indirecektim.Ama steamdan kaldırınca game pass'tanda silindi.Oyunu tekrar yüklüyorum steam üzerinden game passta yok çünkü.Steamdan yükleyince gamepasstan girersem ücretli modlarıda ücretsiz oynayabilir miyim?Gamepass premium hesabım var

Hocam oyun Steam üzerinde varsa neden farklı yerden yüklüyorsunuz ki? Ayrıca hangi Battlefield'dan bahsediyorsunuz? 2042 mi yoksa 6 mı? İkisi farklı oyunlar. Battlefield 6 GamePass kütüphanesinde yok.

Gamepass hesabımdaki battlefield 6 steam ile bağlantılıymış sen diyince fark ettim.Ama fark etmedne önce steam'dan oyunu kaldırdım.Game pass'tan indirecektim.Ama steamdan kaldırınca game pass'tanda silindi.Oyunu tekrar yüklüyorum steam üzerinden game passta yok çünkü.Steamdan yükleyince gamepasstan girersem ücretli modlarıda ücretsiz oynayabilir miyim?Gamepass premium hesabım var
2042'dir o hocam. Ayrıca evet Game Pass'deki ve Steam'deki aynı oyun ve aynı modlar.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı