Merhaba, geçen günlerde bilgisayarıma format atmak zorunda kaldığım için bütün Game Pass oyunlarım silindi. Sonrasında ise Xbox uygulamasını geri indirdiğimde değiştiğini gördüm beni çok alakadar etmedi. Tabii ki ancak oyunlarımı yeniden yükleyip modlamaya çalıştığımda modları etkinleştirme seçeneğinin bir anda gözüküp kaybolduğunu fark ettim sonrasında Insider programına yeniden kaydolmam gerektiğini fark ettim ancak onu da yapmama rağmen hala sorunumu çözemedim. Sonunu yaşayan ve çözümünü bilen biri yardımcı olabilirse çok sevinirim.
Bir tane 600MB lik oyun indir (undertale örnek) sonra gelişmiş seçenekler çıkıyor mu bir bak. Eğer çıkıyorsa zaten ''modları etkinleştir'' seçeneğine gerek yok
Bir tane 600 MB'lik oyun indir (Undertale örnek) sonra gelişmiş seçenekler çıkıyor mu bir bak. Eğer çıkıyorsa zaten "modları etkinleştir" seçeneğine gerek yok.
Çözümü fotoğraflarla anlatmaya çalıştım. Umarım iyi anlatabilmişimdir
(Ek olarak: bazı yamalar çalışmıyor ve bazen 3. fotodaki işaretlediğim kısımlar çıkmayabiliyor.)
Çözümü fotoğraflarla anlatmaya çalıştım. Umarım iyi anlatabilmişimdir
(Ek olarak: Bazı yamalar çalışmıyor ve bazen 3. fotodaki işaretlediğim kısımlar çıkmayabiliyor.)
Teşekkürler bayağı yardımcı oldu ancak ben Vortex üzerinden genelde mod yüklüyorum Skyrim'de bir sıkıntı yaşamadım ancak Subnautica blow Zero'yu bulamıyor dosya konumunu ben belirliyorum exeyi bulamıyorum diyor bunun hakkında yardımcı olabilir misiniz?
Çok saçma bir şekilde Subnautica'nın mod yükleme aracını kurabildim sonrasında ise bakalım bu sefer Vortex görecek mi diye deneyinde oldu gördü şu saçma olay yüzünden 3 saattir araştırma yapıyorum yine de teşekkür ederim daha fazla uğraşmamı engellediğiniz için.