Xbox Game Pass'taki Forza Horizon 5 ilerlemesi nasıl aktarılır?

hectopat99

Decapat
Daha fazla  
Eskiden kendi hesabımda Game Pass alıp Forza Horizon 5'te ilerleme kaydetmiştim. Şimdi bazı durumlardan dolayı başka hesaba Game Pass aldım bu ilerlemeyi yeni Game Pass hesabına nasıl aktarabilirim? PC Game Pass'e sahibim, Game Pass hesabındaki oyunları kendi hesabımla paylaşmayı da denedim ama olmadı.

Aktarmanın bir yolu yoktur. Sonuçta iki hesapta apayrı olduğu için olamaz.

Hocam ilerlemeniz Microsoft hesabınızda olsa gerek. Yeni aldığınız Game Pass'i başka bir Microsoft hesabına mı aldınız acaba?

Hocam ilerlemeniz Microsoft hesabınızda olsa gerek. Yeni aldığınız Game Pass'i başka bir Microsoft hesabına mı aldınız acaba?
Hocam kendi hesabımda gamepass vardı orada da ilerleme vardı şu an başka hesapta gamepass var kendi hesabımda yok

Hocam kendi hesabımda gamepass vardı orada da ilerleme vardı şu an başka hesapta gamepass var kendi hesabımda yok
Forza ilerlemeniz giriş yaptığınız Microsoft hesabında kalır, yani başka bir Microsoft hesabı ile giriyor iseniz maalesef ilerlemenizi aktaramazsınız.

Aktarmanın bir yolu yoktur. Sonuçta iki hesapta apayrı olduğu için olamaz.
Aktarma olarak değil de oyun paylaşımı. Aslında onu da denedim Microsoft store da gamepass li hesap açtım Xbox da da gamepass olmayan hesap o şekilde yapabildim ama geforce now da denediğimde kendi hesabımda oyunlar gözükmedi

Forza ilerlemeniz giriş yaptığınız Microsoft hesabında kalır, yani başka bir Microsoft hesabı ile giriyor iseniz maalesef ilerlemenizi aktaramazsınız.
Hay aksi şimdi o hesaptaki ilerleme için gamepass almak istesem aylık 209 çok para imkanım karşılamıyor daha ucuz da deneme üyeliği satanlar dışında bulamadım bunu bi çözebilsek iyi olurdu

En sağlıklısı Steam'den satın almak hocam, Steam'den oyuna girdiğinizde de Microsoft hesabı ile oturum açıyorsunuz zaten. Belki ilerlemenize oradan ulaşabilirsiniz.

En sağlıklısı Steam'den satın almak hocam, Steam'den oyuna girdiğinizde de Microsoft hesabı ile oturum açıyorsunuz zaten. Belki ilerlemenize oradan ulaşabilirsiniz.
Valla hocam demesi kolay uygulaması zor o kadar parayı verebilecek olsaydım kendi hesabıma gamepass alıp yoluma bakardım

Biraz eski bir konu ama sorun yaşayanlar için Forza'yı abonelik olan hesabınızdan indirip Microsoft Store'a abonelik olan hesabınızı girdikten sonra tekrardan ilerlemenizin olduğu hesaba girerseniz Forza'ya hem girebilir hem de ilerlemenizin olduğu hesaba erişebilirsiniz.

Sağ olun hocam. Şu anlık GFN üzerinden oyuna giriş yaptığım için bu yöntemi deneyemeyeceğim lakin aklımın köşesinde.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…