F Fatih Sultan Mehmet9 Picopat Katılım 24 Temmuz 2021 Mesajlar 128 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ocak 2022 #1 Olay başlıkta aklımdan Football Manager 2022 geçiyor. Pek sarar mı? Çözemedim. Son düzenleyen: Moderatör: 27 Ocak 2022
Butterbean Zeptopat Katılım 26 Ocak 2022 Mesajlar 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ocak 2022 #2 Fatih Sultan Mehmet9 dedi: Olay başlıkta aklımdan Football Manager 2022 geçiyor. Pek sarar mı? Çözemedim. Genişletmek için tıkla... FM 22 sarar beni sardı bayağı ama Game Pass'den alan wake öneririm.
Fatih Sultan Mehmet9 dedi: Olay başlıkta aklımdan Football Manager 2022 geçiyor. Pek sarar mı? Çözemedim. Genişletmek için tıkla... FM 22 sarar beni sardı bayağı ama Game Pass'den alan wake öneririm.
F Fatih Sultan Mehmet9 Picopat Katılım 24 Temmuz 2021 Mesajlar 128 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ocak 2022 #3 Neden kimse bişey yazmıyor anlamadım.
Butterbean Zeptopat Katılım 26 Ocak 2022 Mesajlar 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ocak 2022 #4 Fatih Sultan Mehmet9 dedi: Neden kimse bişey yazmıyor anlamadım. Genişletmek için tıkla... Yazdım işte yüzün gülsün bide death space'e de bak istersen
Fatih Sultan Mehmet9 dedi: Neden kimse bişey yazmıyor anlamadım. Genişletmek için tıkla... Yazdım işte yüzün gülsün bide death space'e de bak istersen
TheTruthTeller Femtopat Katılım 24 Ocak 2022 Mesajlar 204 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ocak 2022 #5 Benim oynadıklarım bunlar tavsiye ederim. Bunların yanı sıra The Evil Within, Alien İsolation vb. birçok oyun var.
Benim oynadıklarım bunlar tavsiye ederim. Bunların yanı sıra The Evil Within, Alien İsolation vb. birçok oyun var.
Crvena Zvezda Hectopat Katılım 24 Nisan 2021 Mesajlar 2.556 Çözümler 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ocak 2022 #6 Futbol oyunlarına, menajerlik oyunlarına ilginiz varsa kesinlikle tavsiye ederim FM22'yi inanılmaz sarıyor. Onun dışında NFS serilerini öneririm.
Futbol oyunlarına, menajerlik oyunlarına ilginiz varsa kesinlikle tavsiye ederim FM22'yi inanılmaz sarıyor. Onun dışında NFS serilerini öneririm.
F Fatih Sultan Mehmet9 Picopat Katılım 24 Temmuz 2021 Mesajlar 128 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ocak 2022 #7 Butterbean dedi: Yazdım işte yüzün gülsün bide death space'e de bak istersen Genişletmek için tıkla... Hocam siz r6 mı önerirsiniz r6 ectraction mu yoksa hıtman paketimi bu arada teşekkür ederim yüzümü güldürdünüz.
Butterbean dedi: Yazdım işte yüzün gülsün bide death space'e de bak istersen Genişletmek için tıkla... Hocam siz r6 mı önerirsiniz r6 ectraction mu yoksa hıtman paketimi bu arada teşekkür ederim yüzümü güldürdünüz.
Butterbean Zeptopat Katılım 26 Ocak 2022 Mesajlar 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ocak 2022 #8 Fatih Sultan Mehmet9 dedi: Hocam siz r6 mı önerirsiniz r6 ectraction mu yoksa hıtman paketimi bu arada teşekkür ederim yüzümü güldürdünüz. Genişletmek için tıkla... Ne demek r6 extractionu oynamadım ama r6 yı alsan pişman olmazsın keyifli bi oyun
Fatih Sultan Mehmet9 dedi: Hocam siz r6 mı önerirsiniz r6 ectraction mu yoksa hıtman paketimi bu arada teşekkür ederim yüzümü güldürdünüz. Genişletmek için tıkla... Ne demek r6 extractionu oynamadım ama r6 yı alsan pişman olmazsın keyifli bi oyun
Yavuz_sama Hectopat Katılım 17 Mart 2021 Mesajlar 1.002 Çözümler 2 27 Ocak 2022 #9 Fatih Sultan Mehmet9 dedi: Hocam siz R6 mı önerirsiniz R6 ectraction mu yoksa Hitman paketimi bu arada teşekkür ederim yüzümü güldürdünüz. Genişletmek için tıkla... R6s kanser olacağınız bir oyun. Öğrenmeniz 10 saat falan alır. Eğer hikayeli oyun istiyosanız Halo öneririm.
Fatih Sultan Mehmet9 dedi: Hocam siz R6 mı önerirsiniz R6 ectraction mu yoksa Hitman paketimi bu arada teşekkür ederim yüzümü güldürdünüz. Genişletmek için tıkla... R6s kanser olacağınız bir oyun. Öğrenmeniz 10 saat falan alır. Eğer hikayeli oyun istiyosanız Halo öneririm.
Killerby34 Picopat Katılım 19 Mart 2021 Mesajlar 154 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ocak 2022 #10 Tom Clancy's Rainbow Six Extraction tabii ki.