Emre447 Picopat Katılım 18 Mayıs 2022 Mesajlar 82 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Haziran 2022 #1 Merhaba kardeşimle oyun oynamak icin co-op oyunlar arıyorum. Sizce hangi oyunlari seçmeyeliyim_ Game Pass var. Split screen oyular lazim. Son düzenleyen: Moderatör: 18 Haziran 2022
Merhaba kardeşimle oyun oynamak icin co-op oyunlar arıyorum. Sizce hangi oyunlari seçmeyeliyim_ Game Pass var. Split screen oyular lazim.
Ethem Efe Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Ekim 2020 Mesajlar 8.062 Makaleler 1 Çözümler 24 Yer Kocaeli gölcük Daha fazla Sistem Özellikleri 4060Tİ 16 GB RAM Ryzen 5 5500 Cooler Master 120L XTB 1 TB SSD Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 18 Haziran 2022 #2 Emre447 dedi: Merhaba kardeşimle oyun oynamak icin co-op oyunlar arıyorum. Sizce hangi oyunlari seçmeyeliyim_ Game Pass var. Split screen oyular lazim. Genişletmek için tıkla... A Way Out ve İt Takes Two oynayın kesinlikle. Onun dışında Gang beast oynayabilirsiniz.
Emre447 dedi: Merhaba kardeşimle oyun oynamak icin co-op oyunlar arıyorum. Sizce hangi oyunlari seçmeyeliyim_ Game Pass var. Split screen oyular lazim. Genişletmek için tıkla... A Way Out ve İt Takes Two oynayın kesinlikle. Onun dışında Gang beast oynayabilirsiniz.
Emre447 Picopat Katılım 18 Mayıs 2022 Mesajlar 82 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Haziran 2022 #3 Ethem Efe dedi: A Way Out ve It Takes Two oynayın kesinlikle. Onun dışında Gang Beasts oynayabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... It Takes Two indiriyorum ama hazırlanıyor da kalıyor EA Games de boş menü acılıyor ayrica Ethem Efe dedi: A Way Out ve İt Takes Two oynayın kesinlikle. Onun dışında Gang beast oynayabilirsiniz. Genişletmek için tıkla...
Ethem Efe dedi: A Way Out ve It Takes Two oynayın kesinlikle. Onun dışında Gang Beasts oynayabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... It Takes Two indiriyorum ama hazırlanıyor da kalıyor EA Games de boş menü acılıyor ayrica Ethem Efe dedi: A Way Out ve İt Takes Two oynayın kesinlikle. Onun dışında Gang beast oynayabilirsiniz. Genişletmek için tıkla...
Ethem Efe Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Ekim 2020 Mesajlar 8.062 Makaleler 1 Çözümler 24 Yer Kocaeli gölcük Daha fazla Sistem Özellikleri 4060Tİ 16 GB RAM Ryzen 5 5500 Cooler Master 120L XTB 1 TB SSD Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 18 Haziran 2022 #4 Emre447 dedi: It Takes Two indiriyorum ama hazırlanıyor da kalıyor EA Games de boş menü acılıyor ayrica Eki Görüntüle 1424296 Genişletmek için tıkla... Bunun için ayrı bir konu açabilirsiniz hocam bilmiyorum hatayı ne yazıkki.
Emre447 dedi: It Takes Two indiriyorum ama hazırlanıyor da kalıyor EA Games de boş menü acılıyor ayrica Eki Görüntüle 1424296 Genişletmek için tıkla... Bunun için ayrı bir konu açabilirsiniz hocam bilmiyorum hatayı ne yazıkki.