Roodex Decipat Katılım 5 Eylül 2024 Mesajlar 1.767 Çözümler 4 Yer Sweden Daha fazla Sistem Özellikleri i3 12100f / RTX 3060 12 GB / 16 GB RAM Cinsiyet Erkek 1 Ağustos 2025 #1 Game Pass satın aldım BF5 kuracaktım ama sadece bu var, eklenti olarak görünüyor. Game Pass'te BF5 yok mu?
Game Pass satın aldım BF5 kuracaktım ama sadece bu var, eklenti olarak görünüyor. Game Pass'te BF5 yok mu?
Çözüm Yutka46 1 Ağustos 2025 Game Pass'te BF 5 yok fakat PC Game Pass veya Ultimate abonelikleri ile gelen EA Play aracılığıyla oynayabilirsiniz oyunu.
Game Pass'te BF 5 yok fakat PC Game Pass veya Ultimate abonelikleri ile gelen EA Play aracılığıyla oynayabilirsiniz oyunu.
Yutka46 Kilopat Çözüme Giden Yol Hata Tanımayan Oyun Gurmesi Antibiyotik Katılım 31 Mart 2024 Mesajlar 3.917 Makaleler 2 Çözümler 454 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ağustos 2025 #2 Game Pass'te BF 5 yok fakat PC Game Pass veya Ultimate abonelikleri ile gelen EA Play aracılığıyla oynayabilirsiniz oyunu. Artı 0 Eksi Çözüm
Game Pass'te BF 5 yok fakat PC Game Pass veya Ultimate abonelikleri ile gelen EA Play aracılığıyla oynayabilirsiniz oyunu.
KS KS Roodex Decipat Katılım 5 Eylül 2024 Mesajlar 1.767 Çözümler 4 Yer Sweden Daha fazla Sistem Özellikleri i3 12100f / RTX 3060 12 GB / 16 GB RAM Cinsiyet Erkek 1 Ağustos 2025 #3 Yutka46 dedi: Game Pass'te BF 5 yok fakat PC Game Pass veya Ultimate abonelikleri ile gelen EA Play aracılığıyla oynayabilirsiniz oyunu. Genişletmek için tıkla... Uzantıyı etkinleştir dedim, EA Play hesabı oluşturttu. Oluşturdum, EA Play'dan Battlefield 5 indirme seçeneği sundu. Sanırsam oynayabileceğim. Teşekkürler. Artı 0 Eksi
Yutka46 dedi: Game Pass'te BF 5 yok fakat PC Game Pass veya Ultimate abonelikleri ile gelen EA Play aracılığıyla oynayabilirsiniz oyunu. Genişletmek için tıkla... Uzantıyı etkinleştir dedim, EA Play hesabı oluşturttu. Oluşturdum, EA Play'dan Battlefield 5 indirme seçeneği sundu. Sanırsam oynayabileceğim. Teşekkürler.