Y ysfakbyr06 Kilopat Katılım 18 Ağustos 2018 Mesajlar 554 13 Ağustos 2025 #1 Xbox Game Pass almak istiyorum PC yok internet kafede Hellblade 2 oynamak istiyorum. Save bulut kaydedici var mı yoksa manuel yedekleme olur mu? Chatgbt'ye sordum ikisi de olmaz diyor illa PC almak şart mı?
Xbox Game Pass almak istiyorum PC yok internet kafede Hellblade 2 oynamak istiyorum. Save bulut kaydedici var mı yoksa manuel yedekleme olur mu? Chatgbt'ye sordum ikisi de olmaz diyor illa PC almak şart mı?
sinOpro1 Hectopat Katılım 15 Eylül 2020 Mesajlar 465 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ağustos 2025 #2 Var bulut.
Y ysfakbyr06 Kilopat Katılım 18 Ağustos 2018 Mesajlar 554 14 Ağustos 2025 #3 sinOpro1 dedi: Var bulut. Genişletmek için tıkla... Bulut var da her oyunda olmuyormuş Hellblade 2 de var mı ona göre üyelik alacağım internet kafeden oynayacağım
sinOpro1 dedi: Var bulut. Genişletmek için tıkla... Bulut var da her oyunda olmuyormuş Hellblade 2 de var mı ona göre üyelik alacağım internet kafeden oynayacağım
sinOpro1 Hectopat Katılım 15 Eylül 2020 Mesajlar 465 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ağustos 2025 #4 ysfakbyr06 dedi: Bulut var da her oyunda olmuyormuş Hellblade 2 de var mı ona göre üyelik alacağım internet kafeden oynayacağım. Genişletmek için tıkla... Onh bilmiyorum Palworld'e var.
ysfakbyr06 dedi: Bulut var da her oyunda olmuyormuş Hellblade 2 de var mı ona göre üyelik alacağım internet kafeden oynayacağım. Genişletmek için tıkla... Onh bilmiyorum Palworld'e var.