mavıuszed Hectopat Katılım 28 Ağustos 2021 Mesajlar 1.737 Çözümler 4 22 Haziran 2024 #1 Arkadaşlar Diablo 4'ün yarısında falanım. Yeni SSD'ye geçeceğim için oyun silinecek. Yeniden indirdiğimde aynı yerden devam edebilir miyim?
Arkadaşlar Diablo 4'ün yarısında falanım. Yeni SSD'ye geçeceğim için oyun silinecek. Yeniden indirdiğimde aynı yerden devam edebilir miyim?
M meyvesuyu1234 Decapat Katılım 28 Ağustos 2023 Mesajlar 524 Çözümler 2 22 Haziran 2024 #2 mavıuszed dedi: Arkadaşlar Diablo 4'ün yarısında falanım. Yeni SSD'ye geçeceğim için oyun silinecek. Yeniden indirdiğimde aynı yerden devam edebilir miyim? Genişletmek için tıkla... ben astrooner oynarken kayıt devam etmişti.
mavıuszed dedi: Arkadaşlar Diablo 4'ün yarısında falanım. Yeni SSD'ye geçeceğim için oyun silinecek. Yeniden indirdiğimde aynı yerden devam edebilir miyim? Genişletmek için tıkla... ben astrooner oynarken kayıt devam etmişti.
SHYAH Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 1 Mart 2017 Mesajlar 6.478 Çözümler 45 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek İngilizce Öğretmeni & Çevirmen 22 Haziran 2024 #3 Xbox'tan değil Battle.net'ten oynuyorsun. Ve cevap evet.
mavıuszed Hectopat Katılım 28 Ağustos 2021 Mesajlar 1.737 Çözümler 4 22 Haziran 2024 #4 SHYAH dedi: Xbox'tan değil Battle.net'ten oynuyorsun. Ve cevap evet. Genişletmek için tıkla... Açmam gereken ekstra bir ayar falan yok değil mi?
SHYAH dedi: Xbox'tan değil Battle.net'ten oynuyorsun. Ve cevap evet. Genişletmek için tıkla... Açmam gereken ekstra bir ayar falan yok değil mi?
SHYAH Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 1 Mart 2017 Mesajlar 6.478 Çözümler 45 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek İngilizce Öğretmeni & Çevirmen 22 Haziran 2024 #5 mavıuszed dedi: Açmam gereken ekstra bir ayar falan yok değil mi? Genişletmek için tıkla... Oto açık geliyor.
mavıuszed dedi: Açmam gereken ekstra bir ayar falan yok değil mi? Genişletmek için tıkla... Oto açık geliyor.
Y ysfakbyr06 Kilopat Katılım 18 Ağustos 2018 Mesajlar 554 14 Ağustos 2025 #6 meyvesuyu1234 dedi: Ben Astroneer oynarken kayıt devam etmişti. Genişletmek için tıkla... Hellblade 2 de var mı? SHYAH dedi: Oto açık geliyor. Genişletmek için tıkla... Hellblade 2 de bulut varmı
meyvesuyu1234 dedi: Ben Astroneer oynarken kayıt devam etmişti. Genişletmek için tıkla... Hellblade 2 de var mı? SHYAH dedi: Oto açık geliyor. Genişletmek için tıkla... Hellblade 2 de bulut varmı