Çözüldü Game Pass'te disk görünmüyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Comfort

Hectopat
Daha fazla  
Konu başlığında da belirttiğim gibi Xbox'a giriyorum oyun yükleye tıklayınca SSD ve HDD'i görmüyor. Oyun yükleyemiyorum kaç gündür. Format attım, Xbox'ı silip yükledim, SFC /scannow çözümlerini denedim bir işe yaramadı. Başta diski görüyor ama yükleye basınca "hazırlanıyor: %0" da kalıyordu. Şimdi artık diski de görmüyor. Ayarlar da 2 diski de görüyor ama. Disklerde sorun yok Steam, EA Play görüyor oyun yükleyebiliyor. Birçok konuyu okudum ama bir çözüm bulamadım oyun oynayamıyorum kaç gündür. Lütfen yardım edin :/

Dosya Ekleri

• 1.jpg
    53,6 KB · Görüntüleme: 296
  • 2.jpg
    99,6 KB · Görüntüleme: 285
Çözüm
Dostum sorunu çözebildin mi? Bende de aynı sorun var.

Ben tamamen deneme yanılma ile çözdüm nasıl çözülüyor bir fikrim yok ama denediğim şeyler sırası ile şunlar oldu: Tüm Xbox uygulamalarını uygulama ayarlarından sıfırladım ve Xbox uygulamasını sildim. Sonra Mağazayı sıfırladım ve İnsider yüklü ise sildim. Windows güncellemelerini kontrol ettim. Aynı şekilde mağazadan da güncellemeleri kontrol ettim. Ayarlar>Sistem>Depolama>Yeni İçeriğin Nereye Kaydedileceğini Değiştir'e tıklayıp uygulamalar için D diskini seçtim. Yeniden başlatıp mağazaya girdim outlook hesabımla, sonra Xbox'ı indirip açtım ve genel ayarlardan depolama olarak D'yi seçtim. Oyuna geldim indir dedim indirme başladı. Daha sonra iptal edip Ayarlar>Sistem>Depolama>Yeni İçeriğin Nereye Kaydedileceğini Değiştir'e gelip C yaptım sonra yeniden başlatıp Xbox'ı açtım ve diski C seçtim sonra yükledim hata vermedi.
Xbox Insider açık mı?
Bir de uygulamaların ve Windows'un güncelliğini kontrol ettiniz mi?

Ve ek olarak klasör seçimini yapıyorsunuz değil mi?

Son düzenleme:
Xbox Insider açık mı?
Bir de uygulamaların ve Windows'un güncelliğini kontrol ettiniz mi?

Ve ek olarak klasör seçimini yapıyorsunuz değil mi?
Eki Görüntüle 1364319
Xbox insider açık veya kapalı aynı sorunu yaşıyorum. Sadece disk çıkıyor yükleme yolunu seçemiyorum. Windows dahil tüm driverler güncel. Win 11 kullanıyordum onda böyle sorun yoktu. Win 10 a geçince bu sorun başladı 2 kez format attım aynı.

Xbox mu sorunlu bug mu tam anlamadım gitti. Microsoft Store'den yüklemek istediğimde xbox uygulamasına yönlendiriyor yine.

Insider'ı kapatıp. Xbox'u silip tekrar kurmayı denediniz mi? Çünkü Xbox uygulaması Bug'lu kapat aç. Ve silip tekrar yüklemeyle algılıyor bazı şeyleri.

Insider'ı kapatıp. Xbox'u silip tekrar kurmayı denediniz mi? Çünkü Xbox uygulaması Bug'lu kapat aç. Ve silip tekrar yüklemeyle algılıyor bazı şeyleri.
Format bile attım defalarca sildim yükledim. Güncellemeleri kontrol ettim nafile arkadaşta da aynı sorun mevcut.

Xbox desteğe yazdınız mı?

Yazdım klasik öneriler ve cevaplar sunuyorlar. Şu an diskleri görüyor fakat yüklemeye basınca hazırlanıyor da kalıp 0x87e00196 hata kodunu veriyor. Desteğe ilettim hata kodunun sebebini bilmedikleri gibi bir çözüm de sunamadılar.

Ben tamamen deneme yanılma ile çözdüm nasıl çözülüyor bir fikrim yok ama denediğim şeyler sırası ile şunlar oldu: Tüm Xbox uygulamalarını uygulama ayarlarından sıfırladım ve Xbox uygulamasını sildim. Sonra Mağazayı sıfırladım ve İnsider yüklü ise sildim. Windows güncellemelerini kontrol ettim. Aynı şekilde mağazadan da güncellemeleri kontrol ettim. Ayarlar>Sistem>Depolama>Yeni İçeriğin Nereye Kaydedileceğini Değiştir'e tıklayıp uygulamalar için D diskini seçtim. Yeniden başlatıp mağazaya girdim outlook hesabımla, sonra Xbox'ı indirip açtım ve genel ayarlardan depolama olarak D'yi seçtim. Oyuna geldim indir dedim indirme başladı. Daha sonra iptal edip Ayarlar>Sistem>Depolama>Yeni İçeriğin Nereye Kaydedileceğini Değiştir'e gelip C yaptım sonra yeniden başlatıp Xbox'ı açtım ve diski C seçtim sonra yükledim hata vermedi.

Çözüm
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…