Merhaba. Arada EA 26 oynayıp arada başka oyunlara girip oynayabileceğim game Pass üyeliği alacağım. Yalnız hangi paketi almam lazım PC için kararsız kaldım. Premium bir şey istemiyorum.
EA 26 EA Play Pro'da var EA Play'a haziran ayı gibi gelir EA 25 oyunundada öyle olmuştu haberiniz olsun. Bana kalınırsa en pahalı üyeliği almanız size özel avantajlar indirimler veriyor ve bayağı işe yarıyor.
Bakın şöyle yapın derim PC game Pass alın 450TL bir de yanına EA Play Pro alın fazla pahalı bir şey değil böyle rahat edersiniz bende zaten PC game Pass aldım. EA FC 26 oynarsınız EA Play Pro ile kesin bilgi BF6 oyunu da var Pro'da.
Bakın şöyle yapın derim PC game Pass alın 450TL bir de yanına EA Play Pro alın fazla pahalı bir şey değil böyle rahat edersiniz bende zaten PC game Pass aldım. EA FC 26 oynarsınız EA Play Pro ile kesin bilgi BF6 oyunu da var Pro'da.
Aklınızda bulunsun eğer Ultimate yani en üst üyeliği alırsanız Ubisoft Connect diye bir üyelikte geliyor yanında onunda içinde assasin Creed serisi var yani assasin serisini oynamak isterseniz o üyeliği alabilirsiniz.
Ben çok pahalı bir şey istemiyorum açıkçası 1 ay takılmalık da 26 denemiş olurum hem de farklı oyunlara göz atardım sanırım standart pakette yok bu memnun kalır isem satın alırım zaten.