Xbox Game Pass'te oyun açılmıyor

İşletim sistemi
Windows 10

Cnkoc

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
AMD Ryzen 5 5600 w/ Cooler Master ML240L V2 RGB sıvı soğutucu / Gigabyte RTX 2060 OC / XPG Gammix 2x 8GB 3000Mhz CL16 ram / Asrock B450M-HDV r4.0
Bugün Xbox Game Pass üzerinden Hell Let Loose indirdim açmayı denediğimde "oyun başlatılıyor" dedi 12dk bekletti. Sonra kapatıp açmayı denediğimde hata vermeye başladı silip ayrı ayrı 3 sürücüye de yükledim ancak çözülmedi. Bilen varsa çözümü iletebilir mi? Microsoft destek çözüm vermiyor. Verdiği hatalar ektedir.

1739034937899.png

1739034942793.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Defender engellemiş olabilir, oyun dosyalarını onarmayı deneyebilirsiniz.

Bugün Xbox Game Pass üzerinden Hell Let Loose indirdim açmayı denediğimde "oyun başlatılıyor" dedi 12dk bekletti. Sonra kapatıp açmayı denediğimde hata vermeye başladı silip ayrı ayrı 3 sürücüye de yükledim ancak çözülmedi. Bilen varsa çözümü iletebilir mi? Microsoft destek çözüm vermiyor. Verdiği hatalar ektedir.

Eki Görüntüle 2419110

Eki Görüntüle 2419111
Aynısını yaşadım. Yeniden yüklemek bir işe yaramıyor. Microsoft hesabından çıkış yaptım ardından tekrar giriş yaptım öyle çözüldü sorun.

Aynısını yaşadım. Yeniden yüklemek bir işe yaramıyor. Microsoft hesabından çıkış yaptım ardından tekrar giriş yaptım öyle çözüldü sorun.

Defender'ı kapatıp onarım da yaptım hem Microsoft Store hem Xbox'da oturum kapatıp tekrar da açtım hatta Xbox bile sildim yükledim aynı şey. Farklı bir yerden mi çıkış yaptınız?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı