X xquanz Centipat Katılım 27 Eylül 2023 Mesajlar 60 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Temmuz 2024 #1 Örneğin Valorant'ta bu ekranda kaldı, başka oyunlarda da tıklasam bile yükleme başlamıyor. Yardımcı olur musunuz? Dosya Ekleri resim_2024-07-28_174644010.png 203 KB · Görüntüleme: 23
Örneğin Valorant'ta bu ekranda kaldı, başka oyunlarda da tıklasam bile yükleme başlamıyor. Yardımcı olur musunuz?
Barış Kılıç 1936 Hectopat Katılım 21 Nisan 2022 Mesajlar 1.049 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Temmuz 2024 #2 xquanz dedi: Örneğin Valorant'ta bu ekranda kaldı, başka oyunlarda da tıklasam bile yükleme başlamıyor. Yardımcı olur musunuz? Genişletmek için tıkla... Hocam diğer oyunları bilmiyorum fakat Valorant'ı Epic Games üzerinden indirmeniz daha sağlıklı olacaktır.
xquanz dedi: Örneğin Valorant'ta bu ekranda kaldı, başka oyunlarda da tıklasam bile yükleme başlamıyor. Yardımcı olur musunuz? Genişletmek için tıkla... Hocam diğer oyunları bilmiyorum fakat Valorant'ı Epic Games üzerinden indirmeniz daha sağlıklı olacaktır.
X xquanz Centipat Katılım 27 Eylül 2023 Mesajlar 60 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Temmuz 2024 #3 Barış Kılıç 1936 dedi: Hocam diğer oyunları bilmiyorum fakat Valorant'ı Epic Games üzerinden indirmeniz daha sağlıklı olacaktır. Genişletmek için tıkla... Game pass ile ajanlar açık oluyor ondan dolayı burdan inderecektim.
Barış Kılıç 1936 dedi: Hocam diğer oyunları bilmiyorum fakat Valorant'ı Epic Games üzerinden indirmeniz daha sağlıklı olacaktır. Genişletmek için tıkla... Game pass ile ajanlar açık oluyor ondan dolayı burdan inderecektim.
Barış Kılıç 1936 Hectopat Katılım 21 Nisan 2022 Mesajlar 1.049 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Temmuz 2024 #4 xquanz dedi: Game Pass ile ajanlar açık oluyor ondan dolayı buradan inderecektim. Genişletmek için tıkla... Hocam Epic Games üzerinden indirip daha sonra Game Pass hesabınızı bağlanabilirsiniz diye biliyorum.
xquanz dedi: Game Pass ile ajanlar açık oluyor ondan dolayı buradan inderecektim. Genişletmek için tıkla... Hocam Epic Games üzerinden indirip daha sonra Game Pass hesabınızı bağlanabilirsiniz diye biliyorum.