Cursor Hectopat Katılım 20 Ağustos 2023 Mesajlar 3.000 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Kasım 2023 #1 Xbox Game Pass'im var ancak sepete eklemeyi göremedim. Sepet var mı?
plxaxd Hectopat Katılım 18 Temmuz 2022 Mesajlar 2.333 Çözümler 19 23 Kasım 2023 #2 Game Pass ile nasıl sepete ekleyeceksiniz Game Pass içinde olan bütün oyunlar Game Pass kullanıcılarına bedava dır.
Game Pass ile nasıl sepete ekleyeceksiniz Game Pass içinde olan bütün oyunlar Game Pass kullanıcılarına bedava dır.
Grandfather Hectopat Katılım 18 Ağustos 2022 Mesajlar 1.111 Çözümler 3 Yer Beylikdüzü/İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Baterist 23 Kasım 2023 #3 Cursor dedi: Xbox Game Pass'im var ancak sepete eklemeyi göremedim. Sepet var mı? Genişletmek için tıkla... Hocam Game Pass alırsanız herşey bedava?
Cursor dedi: Xbox Game Pass'im var ancak sepete eklemeyi göremedim. Sepet var mı? Genişletmek için tıkla... Hocam Game Pass alırsanız herşey bedava?
Livo Hectopat Katılım 29 Ağustos 2022 Mesajlar 3.977 Makaleler 2 Çözümler 24 23 Kasım 2023 #4 Cursor dedi: Xbox Game Pass'im var ancak sepete eklemeyi göremedim. Sepet var mı? Genişletmek için tıkla... Sepete eklemek kütüphanene eklemektir satın alırsın Game Pass sana kütüphane verir onu kullanırsın öyle bir şey yok.
Cursor dedi: Xbox Game Pass'im var ancak sepete eklemeyi göremedim. Sepet var mı? Genişletmek için tıkla... Sepete eklemek kütüphanene eklemektir satın alırsın Game Pass sana kütüphane verir onu kullanırsın öyle bir şey yok.
Cursor Hectopat Katılım 20 Ağustos 2023 Mesajlar 3.000 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Kasım 2023 #5 plxaxd dedi: Game Pass ile nasıl sepete ekleyeceksiniz Game Pass içinde olan bütün oyunlar Game Pass kullanıcılarına bedava dır. Genişletmek için tıkla... Oyun içi paket alımı var ayrıca Xbox'da oyundan alabiliyorsun Microsoft'un olduğu için.
plxaxd dedi: Game Pass ile nasıl sepete ekleyeceksiniz Game Pass içinde olan bütün oyunlar Game Pass kullanıcılarına bedava dır. Genişletmek için tıkla... Oyun içi paket alımı var ayrıca Xbox'da oyundan alabiliyorsun Microsoft'un olduğu için.
Grandfather Hectopat Katılım 18 Ağustos 2022 Mesajlar 1.111 Çözümler 3 Yer Beylikdüzü/İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Baterist 23 Kasım 2023 #6 Cursor dedi: Oyun içi paket alımı var ayrıca Xbox'da oyundan alabiliyorsun Microsoft'un olduğu için. Genişletmek için tıkla... Sepete ekleme diye bir özellik yok hocam.
Cursor dedi: Oyun içi paket alımı var ayrıca Xbox'da oyundan alabiliyorsun Microsoft'un olduğu için. Genişletmek için tıkla... Sepete ekleme diye bir özellik yok hocam.
5 519928 Kilopat Katılım 31 Ocak 2022 Mesajlar 4.078 Çözümler 152 23 Kasım 2023 #7 Site üzerinde sepet özelliği bulunuyor, fakat uygulamasında yok baktığım kadarıyla.