Game Pass'te Yine Call of Duty Yok

shocktroop

Hectopat
Makaleler
26
Yer
Trabzon
Her gün Xbox'ı sosyal medyadan takip ettim. Özellikle CoD Game Pass için. Xbox satın aldığından beri bekliyorum. Showcase'te ben kaçırdım herhalde deyip internete baktım. 2024 veya daha sonrasında gelebilir imiş. Şaka gibi. Peki bu konu hakkında sizin fikriniz nedir?

Fiyasko oldu bugün.
İyiki Xbox Series S'den PC'ye geçmişim.

50-60 liradan satıp %25'den fazla indirime sokmadıkları Call of Duty 2 bile gelse benim için yeterli olurdu.

Satın alım hala resmi olarak tamamlanmadı ayrıca koskoca Call of Duty serisi anında şak diye Game Pass'e gelemez.

Satın alım hala resmi olarak tamamlanmadı ayrıca koskoca Call of Duty serisi anında şak diye Game Pass'e gelemez.
Diyorum ya, bari eski oyunları gelse. Ona bile tamam derim ben. Ayrıca satın alım tamamlanmadı ama adamlar oyun çıkarıyor, çok saçma değil mi?

Ayrıca satın alım tamamlanmadı ama adamlar oyun çıkarıyor, çok saçma değil mi?

Neden saçma olsun? Satın alma olunca her şeyi yakıp yeni yere geçmiyorlar ki. Mesela halihazırda Xbox çatısı altında olan stüdyoların satın alımdan sonra çıkan oyunları PS'de var sadece. Yapılan anlaşmalar var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…