S shunpo spam Centipat Katılım 11 Mart 2024 Mesajlar 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Nisan 2025 #1 Xbox için Minecraft'ım var, Launcher'dan Bedrock Edition'a da girebiliyorum ama Java'ya girilmiyor. Bunlar birleşmemiş miydi?
Xbox için Minecraft'ım var, Launcher'dan Bedrock Edition'a da girebiliyorum ama Java'ya girilmiyor. Bunlar birleşmemiş miydi?
TheMaZi Hectopat Katılım 20 Nisan 2024 Mesajlar 1.437 Çözümler 51 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Nisan 2025 #2 shunpo spam dedi: Xbox için Minecraft'ım var, Launcher'dan Bedrock Edition'a da girebiliyorum ama Java'ya girilmiyor. Bunlar birleşmemiş miydi? Genişletmek için tıkla... Nasıl girilmiyor? Birleştirilmiş olarak veriliyor tüm oyunları veriyor diye biliyorum. Artı 0 Eksi
shunpo spam dedi: Xbox için Minecraft'ım var, Launcher'dan Bedrock Edition'a da girebiliyorum ama Java'ya girilmiyor. Bunlar birleşmemiş miydi? Genişletmek için tıkla... Nasıl girilmiyor? Birleştirilmiş olarak veriliyor tüm oyunları veriyor diye biliyorum.
The Real Ferid Hectopat Katılım 26 Temmuz 2023 Mesajlar 1.643 Çözümler 8 Yer Deutschland Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Nisan 2025 #3 Hayır. Konsol ve mobil sürümü sadece Bedrock Edition özeldir. Artı 0 Eksi
KS KS S shunpo spam Centipat Katılım 11 Mart 2024 Mesajlar 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Nisan 2025 #4 Bilgisayardan Bedrock Edition'a giriliyor ama. Artı 0 Eksi
The Real Ferid Hectopat Katılım 26 Temmuz 2023 Mesajlar 1.643 Çözümler 8 Yer Deutschland Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Nisan 2025 #5 shunpo spam dedi: Bilgisayardan Bedrock Edition'a giriliyor ama. Genişletmek için tıkla... Konsolunuzun olduğunu belirtmişsiniz, konsol için sadece Bedrock Edition mevcut. Artı 0 Eksi
shunpo spam dedi: Bilgisayardan Bedrock Edition'a giriliyor ama. Genişletmek için tıkla... Konsolunuzun olduğunu belirtmişsiniz, konsol için sadece Bedrock Edition mevcut.
KS KS S shunpo spam Centipat Katılım 11 Mart 2024 Mesajlar 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Nisan 2025 #6 Bedrock Edition'u olanlara Java verilmiyor muydu şu an bilgisayardan girmeye çalışıyorum Java'ya. satın alın diyor Artı 0 Eksi
Bedrock Edition'u olanlara Java verilmiyor muydu şu an bilgisayardan girmeye çalışıyorum Java'ya. satın alın diyor
The Real Ferid Hectopat Katılım 26 Temmuz 2023 Mesajlar 1.643 Çözümler 8 Yer Deutschland Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Nisan 2025 #7 shunpo spam dedi: Bedrock Edition'u olanlara Java verilmiyor muydu şu an bilgisayardan girmeye çalışıyorum Java'ya. satın alın diyor Genişletmek için tıkla... Ne zaman almıştınız? Artı 0 Eksi
shunpo spam dedi: Bedrock Edition'u olanlara Java verilmiyor muydu şu an bilgisayardan girmeye çalışıyorum Java'ya. satın alın diyor Genişletmek için tıkla... Ne zaman almıştınız?
KS KS S shunpo spam Centipat Katılım 11 Mart 2024 Mesajlar 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Nisan 2025 #8 Birleşmeden önce almıştım baya eski olması lazım. Artı 0 Eksi
The Real Ferid Hectopat Katılım 26 Temmuz 2023 Mesajlar 1.643 Çözümler 8 Yer Deutschland Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Nisan 2025 #9 shunpo spam dedi: Birleşmeden önce almıştım baya eski olması lazım. Genişletmek için tıkla... O zaman yapacak bir şey yok, Java Edition'ı satın almalısnız. Artı 0 Eksi
shunpo spam dedi: Birleşmeden önce almıştım baya eski olması lazım. Genişletmek için tıkla... O zaman yapacak bir şey yok, Java Edition'ı satın almalısnız.