T themamad Yoctopat Katılım 12 Aralık 2023 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Aralık 2023 #11 Abi ben The Witcher 3 aldim ama Türkçe dil yok.
mba Kilopat Katılım 22 Şubat 2016 Mesajlar 654 Çözümler 3 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Aralık 2023 #12 themamad dedi: Abi ben The Witcher 3 aldim ama Türkçe dil yok. Genişletmek için tıkla... Nasıl yok
T themamad Yoctopat Katılım 12 Aralık 2023 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Aralık 2023 #13 Abi ben the witcher 3 aldim Türkçe dil yok nasil iş bu?
mba Kilopat Katılım 22 Şubat 2016 Mesajlar 654 Çözümler 3 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Aralık 2023 #14 themamad dedi: Abi ben the witcher 3 aldim Türkçe dil yok nasil iş bu? Genişletmek için tıkla... Hocam oyunu 2 kere bitirdim ikisini de Türkçe şekilde oynadım. Şu an evde değilim ama hala Türkçe halde oynuyordum en son
themamad dedi: Abi ben the witcher 3 aldim Türkçe dil yok nasil iş bu? Genişletmek için tıkla... Hocam oyunu 2 kere bitirdim ikisini de Türkçe şekilde oynadım. Şu an evde değilim ama hala Türkçe halde oynuyordum en son
T themamad Yoctopat Katılım 12 Aralık 2023 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Aralık 2023 #15 mba dedi: Nasıl yok Genişletmek için tıkla... Vala the witcher 3 complete edition aldim Türkçe alt yazisi yok ben anlmadim ki B mba dedi: Hocam oyunu 2 kere bitirdim ikisini de Türkçe şekilde oynadım. Şu an evde değilim ama hala Türkçe halde oynuyordum en son Genişletmek için tıkla... Bilmiyorum belki benim ki eski belki yeni upade lerde var senin hangi goty mi? Yoksa complete edition?
mba dedi: Nasıl yok Genişletmek için tıkla... Vala the witcher 3 complete edition aldim Türkçe alt yazisi yok ben anlmadim ki B mba dedi: Hocam oyunu 2 kere bitirdim ikisini de Türkçe şekilde oynadım. Şu an evde değilim ama hala Türkçe halde oynuyordum en son Genişletmek için tıkla... Bilmiyorum belki benim ki eski belki yeni upade lerde var senin hangi goty mi? Yoksa complete edition?
mba Kilopat Katılım 22 Şubat 2016 Mesajlar 654 Çözümler 3 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Aralık 2023 #16 themamad dedi: Vala the witcher 3 complete edition aldim Türkçe alt yazisi yok ben anlmadim ki B Bilmiyorum belki benim ki eski belki yeni upade lerde var senin hangi goty mi? Yoksa complete edition? Genişletmek için tıkla... GOTY evet
themamad dedi: Vala the witcher 3 complete edition aldim Türkçe alt yazisi yok ben anlmadim ki B Bilmiyorum belki benim ki eski belki yeni upade lerde var senin hangi goty mi? Yoksa complete edition? Genişletmek için tıkla... GOTY evet
T themamad Yoctopat Katılım 12 Aralık 2023 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Aralık 2023 #17 mba dedi: GOTY evet Genişletmek için tıkla... Benim ki complete edition belki o yüzden yok mu? mba dedi: GOTY evet Genişletmek için tıkla... Abi GOTY yok şu an hepsi Complete Edition Microsoft'in storunda yok ne yapim ben şimdi Son düzenleme: 12 Aralık 2023
mba dedi: GOTY evet Genişletmek için tıkla... Benim ki complete edition belki o yüzden yok mu? mba dedi: GOTY evet Genişletmek için tıkla... Abi GOTY yok şu an hepsi Complete Edition Microsoft'in storunda yok ne yapim ben şimdi