M Massacrew2 Zeptopat Katılım 12 Mayıs 2024 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Mayıs 2024 #1 Oyunu Game Pass'ten aldım, güncel Türkçe yamalar vs. olmuyor Steam'de. Galiba sürümü farklı şekilde gösteriyor. Bende 1.0.39.0 gösteriyor. Varsa bir Türkçe yama çok makbule geçer, ben bulamadım. Son düzenleyen: Moderatör: 15 Mayıs 2024
Oyunu Game Pass'ten aldım, güncel Türkçe yamalar vs. olmuyor Steam'de. Galiba sürümü farklı şekilde gösteriyor. Bende 1.0.39.0 gösteriyor. Varsa bir Türkçe yama çok makbule geçer, ben bulamadım.
R ramsesv9 Hectopat Katılım 18 Nisan 2020 Mesajlar 72 Çözümler 1 15 Mayıs 2024 #2 game pass ta türkçe yama olmuyor diye biliyoum. Ben Walking dead için tr yama ararken olmuyor demişlerdi.
game pass ta türkçe yama olmuyor diye biliyoum. Ben Walking dead için tr yama ararken olmuyor demişlerdi.
H huseyin_yılmaz34 Femtopat Katılım 15 Mayıs 2024 Mesajlar 42 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Mayıs 2024 #3 Türkçe yama yapmayın genellikle virüs oluyor.
M Massacrew2 Zeptopat Katılım 12 Mayıs 2024 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Mayıs 2024 #4 ramsesv9 dedi: game pass ta türkçe yama olmuyor diye biliyoum. Ben Walking dead için tr yama ararken olmuyor demişlerdi. Genişletmek için tıkla... .oğu oyunlarda yapabiliyodum gamepass diye sorun çıkmıyodu bunda olmuyo nedense huseyin_yılmaz34 dedi: Türkçe yama yapmayın genellikle virüs oluyor. Genişletmek için tıkla... nereden indiriceğini bilirsen bişi olmaz
ramsesv9 dedi: game pass ta türkçe yama olmuyor diye biliyoum. Ben Walking dead için tr yama ararken olmuyor demişlerdi. Genişletmek için tıkla... .oğu oyunlarda yapabiliyodum gamepass diye sorun çıkmıyodu bunda olmuyo nedense huseyin_yılmaz34 dedi: Türkçe yama yapmayın genellikle virüs oluyor. Genişletmek için tıkla... nereden indiriceğini bilirsen bişi olmaz