R RepoxK Decapat Katılım 6 Nisan 2023 Mesajlar 304 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Nisan 2023 #1 Arkadaşlar merhaba, 30TL'lik PC üyeliği aldım fakat EA Play'den oynamaya çalışırken örnek veriyorum Battlefield 2042'yi satın almam gerektiğini söylüyor neden? Ultimate üyeler için mi sadece EA Play özelliği?
Arkadaşlar merhaba, 30TL'lik PC üyeliği aldım fakat EA Play'den oynamaya çalışırken örnek veriyorum Battlefield 2042'yi satın almam gerektiğini söylüyor neden? Ultimate üyeler için mi sadece EA Play özelliği?
Famronty Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 30 Temmuz 2019 Mesajlar 7.640 Makaleler 1 Çözümler 128 Yer Ankara 7 Nisan 2023 #2 Şu an erişim sıkıntısı var herhalde EA ile. Bende de böyle bir yazı yazıyor. Dosya Ekleri IMG_20230407_013242_368.jpg 167 KB · Görüntüleme: 39
R RepoxK Decapat Katılım 6 Nisan 2023 Mesajlar 304 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Nisan 2023 #3 Famronty dedi: Şu an erişim sıkıntısı var herhalde EA ile. Bende de böyle bir yazı yazıyor. Genişletmek için tıkla... Aynı yazı bendede var Arkadaş ne bahtsız adamım pc aldım gamepass aldım oynamak için oyun açılmıyor
Famronty dedi: Şu an erişim sıkıntısı var herhalde EA ile. Bende de böyle bir yazı yazıyor. Genişletmek için tıkla... Aynı yazı bendede var Arkadaş ne bahtsız adamım pc aldım gamepass aldım oynamak için oyun açılmıyor
Famronty Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 30 Temmuz 2019 Mesajlar 7.640 Makaleler 1 Çözümler 128 Yer Ankara 7 Nisan 2023 #4 RepoxK dedi: Aynı yazı bendede var Arkadaş ne bahtsız adamım pc aldım gamepass aldım oynamak için oyun açılmıyor Genişletmek için tıkla... Bir-iki gündür böyle umarım yakın zamanda düzelir.
RepoxK dedi: Aynı yazı bendede var Arkadaş ne bahtsız adamım pc aldım gamepass aldım oynamak için oyun açılmıyor Genişletmek için tıkla... Bir-iki gündür böyle umarım yakın zamanda düzelir.
R RepoxK Decapat Katılım 6 Nisan 2023 Mesajlar 304 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Nisan 2023 #5 Famronty dedi: Bir-iki gündür böyle umarım yakın zamanda düzelir. Genişletmek için tıkla... Hocam çok alakasız ama battlenet hakkında bilginiz var mı? Oyun alacağımda ziraat kartımla ödeyebilir miyim?
Famronty dedi: Bir-iki gündür böyle umarım yakın zamanda düzelir. Genişletmek için tıkla... Hocam çok alakasız ama battlenet hakkında bilginiz var mı? Oyun alacağımda ziraat kartımla ödeyebilir miyim?
Famronty Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 30 Temmuz 2019 Mesajlar 7.640 Makaleler 1 Çözümler 128 Yer Ankara 7 Nisan 2023 #6 RepoxK dedi: Hocam çok alakasız ama battlenet hakkında bilginiz var mı? Oyun alacağımda ziraat kartımla ödeyebilir miyim? Genişletmek için tıkla... Battlenet üzerinden hiç alışveriş yapmadım hocam maalesef bilgim yok fakat ödemede sıkıntı çıkacağını zannetmem.
RepoxK dedi: Hocam çok alakasız ama battlenet hakkında bilginiz var mı? Oyun alacağımda ziraat kartımla ödeyebilir miyim? Genişletmek için tıkla... Battlenet üzerinden hiç alışveriş yapmadım hocam maalesef bilgim yok fakat ödemede sıkıntı çıkacağını zannetmem.